İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ile Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediye Meclis Üyeleri Berat Ertopuz ile Nedim Bayram'ın da katıldığı ziyaretlerde Aktaş, Osman Ak ve İsmail Gerim'e yeni görevlerinde başarılar diledi.

EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

İlk ziyaret Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'a gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü binasında yapılan ziyarette Belediye Başkanı Alinur Aktaş Osman Ak'a yeni görevinde başarılar dileyerek:

"Emniyet Müdürümüz kısa bir süre önce şehrimizde göreve başladı. Bizler de kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Ayrıca İnegöl Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Emniyet teşkilatımızın her daim yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istedik" dedi. Osman Ak ise Başkan Aktaş'ın ziyaretinden son derece memnun olduğunu kaydetti.

BEBKA İLE HAYATA GEÇİRİLEN PROJELER İSTİŞARE EDİLDİ

Aktaş ve beraberindeki heyetin ikinci ziyareti ise BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'e oldu. Ziyarete ilişkin konuşan Aktaş,

"Öncelikle Sayın Genel Sekreterimize yeni görevinde başarılar diliyorum. İnegöl Belediyesi olarak BEBKA ile bugüne kadar çok yakın ilişkilerimiz oldu. Birçok projeyi BEBKA desteği ile gerçekleştirdik. Kalkınma ajansları bu anlamda şehirler açısından büyük önem arz ediyor.

Bundan sonra da gelişen ve büyüyen İnegöl'de yeni yeni projeleri BEBKA desteği ile hayata geçirmeyi ümit ediyoruz. Sayın Genel Sekreterimizle de bugün hem geçmişte hayata geçirilen projeler hem de gelecekte İnegöl'e kazandırmak istediğimiz projeler üzerine istişareler yaptık. Bölgemizde BEBKA'yı en faydalı kullanan belediyelerden biriyiz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde işbirliğimiz sürecek" dedi.

Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

İNEGÖL ÖRNEK OLDU

BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ise misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında "İnegöl Belediye Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler de İnegöl'ü yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar kendilerinin de bahsettiği gibi BEBKA desteğiyle çok güzel ve faydalı projeleri İnegöl'e kazandırdılar. Bu anlamda Bursa'da hem projeleriyle hem de BEBKA'yı faydalı kullanma anlamında örnek bir belediyecilik sergilediler. Bundan sonrası için de bazı fikir alışverişleri, istişareler yaptık. Uygun şekilde dosya hazırlayıp başvurmaları durumunda bizler de her zaman destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.