AK Partide, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları devam ederken; AK Parti Kadın Kolları Kurucu üyelerinden olan Ayşe Kuş Taşkın aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuru dosyasını Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Durmuş'a teslim eden Taşkın, "2002 ruhuyla aynı heyecanla ve coşkuyla yolmadan yorulmadan bende varım..." dedi.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

AYŞE KUŞ TAŞKIN KİMDİR?

1972'de Muş'da doğmuştur. 1975 yılından bugüne İnegöl'ü memleket bilmiş... Kafkas kökenli olup eğitim hayatına İnegöl Şakir Lakşe İlokulunda başladı. Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Taşkın, Refah Partisi hanım kolların da görev aldı. 2002 yılında Ak Parti Hanım kolları Kurucu üyelerinden olup İlçe Yönetimi AR-GE başkanlığı, 24. Dönem Millet Vekili aday adaylığı, Sivil Toplum kuruluşu olan İslam Ahlaki Kültür Sanat eğitimlerinin verildiği Gül Dili Hanımlar derneği, Biçim-Der, Lalezar gibi hanımların olduğu dernekler de kuruculuk ve basın sözcülüğü ile aktif görev aldı.

Uluslar Arası platform da ilk Türk kahvesi ile yaptığı tablolar ile ses getirmiştir. Sanatsal başarılarına üniversite yetenek sınavına hazırladığı genç yeteneklerle başarı katmıştır. Halen Kültür Sanat ve Gençlik Merkezin de aldığı sanat eğitimini eğitmenlik görevi ile sürdürmektedir. Sergiler ve yarışmalarda ki başarıları ile tanınmaktadır.