TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

Kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerine Federasyonun desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak alt liglerimizi çok önemsiyoruz. Hem bizim hem de devletimizin nezdinde 2. ve 3. Liglerimizin hiç bu kadar çok konuşulduğu dönem olmadı. Sizler için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Dostluğun kazandığı güzel bir sezon diliyorum" dedi.

2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta 18 takım mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar Spor Toto 1. Lig'e yükselirken; 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar üst lige yükselecek diğer takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. Her iki grupta 16, 17 ve 18. sıralarda yer alan toplam 6 takım TFF 3. Lig'e düşecek.

İLK HAFTANIN PROGRAMI

Beyaz Grup ilk hafta karşılaşmaları;

Niğde Belediyespor-İnegölspor

Hacettepe-UTAŞ Uşakspor

Keçiörengücü-Sakaryaspor

Samsunspor-Amed Sportif Faaliyetler

Sarıyer-Grandmedical Manisaspor

Bayrampaşa-Gümüşhanespor

Kastamonuspor 1966-Sancaktepe Belediyespor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Eyüpspor

Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz

Gaziantepspor-Ankara Demirspor