Mobilya alanında Türkiye'nin en büyük ve tek uluslararası fuarı olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, Salı günü başlıyor. CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek fuarda, 200'ü İnegöl'den olmak üzere 500'ün üzerinde firma yer alacak.

TÜRKİYE'NİN VE AVRASYA'NIN EN BÜYÜĞÜ

İstanbul Fuarcılık ve sektörün çatı örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) iş birliğinde İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) desteğinde gerçekleştirilen fuar, Türkiye'nin ve Avrasya'nın en büyüğü, dünyanın ise en büyük iki mobilya fuarından biri olma özelliği taşıyor.

150 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

23-28 Ocak 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek olan fuar, 60 bini yabancı olmak üzere, 150 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı ve Türk mobilya sektörünün hedef pazar olarak belirlediği 40'dan fazla farklı ülkede gerçekleştirilen alım heyeti programları ile fuar süresince gerçekleşecek iş hacmini rekor düzeye taşımayı hedefliyor.

CNR İMOB; Ekonomi Bakanlığı'nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında Türkiye'nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

600 FİRMA

Geniş ihracat yapma potansiyeline sahip, 250'den fazla ithalatçı firmanın yer alacağı 'Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı'na ev sahipliği yapacak olan fuar, 600 firmanın binin üzerinde markasını ürün gruplarına göre ayarlanmış salonlarda takipçileriyle buluşturacak.

Kuruyemiş ve Bakliyat Devi Maksul Gıda İflas Etti Kuruyemiş ve Bakliyat Devi Maksul Gıda İflas Etti

Çocuk odasından, yatak odasına, oturma odasından ofis mobilyasına kadar bu yıla damgasını vuracak binlerce yeni ürünü aynı platformda bir araya getiren fuar, sektörün gelecek vizyonunun da fotoğrafını çekiyor.

114 ÜLKEDEN ZİYARETÇİ

Yurt dışından yoğun bir alım heyeti de konuk etmeye hazırlanan fuar; İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre'nin yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri'nin de aralarında olduğu, 114 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayarak sektörün yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü oluyor.