İncirlik'te yapılan yürüyüş ve konvoyda Saadet Partisi İnegöl teşkilatı 'Katil ABD, incirlikten defol' yazılı pankart açtı. ABD İncirlik Hava üssünün yanına

gelindiğinde burada bir çok açıklama yapıldı.

İNEGÖL'DE Kİ PROGRAMI DA DİKKATE ALDILAR

İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve diğer mahalle teşkilatları ise İnegöl'de yapılacak programlara iştirak etmek için Adana programına iştirak etmediler.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDILAR

İlçe Planlama ve Koordinasyon Başkanı Ramazan Akdağ,

"Sözlerimize başlarken başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Yaralılarımıza, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Geride bıraktıkları gözü yaşlı analarımıza, eşlerine ve çocuklarına Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz."

ABD SESİMİZİ DUYUYOR

"Toplanmış olduğumuz meydandan, Katil ABD üssünün yanı başından, onların gözlerinin içine baka baka bu eylemimizi gerçekleştiriyoruz.

Şu anda ABD üssündeki yetkililer ve askerler bizim sesimizi duyuyor ve dinliyorlar. 15 Temmuz gecesi kadınıyla, kızıyla, genciyle, yaşlısıyla hiçbir siyasi ideoloji ve farklılık gözetmeden meydanlara çıkıp tanklara direnenlere, İnegöl'de meydanları dolduran o yiğitlere selam olsun."

DARBENİN MERKEZİ BURASI

"Memleketimizin dört bir tarafında 15 Temmuz programları yapılıyor. Devletimizin de yaptığı, STK'ların da yapmış olduğu 15 Temmuz programları var. Elbette ki bu programları yapacağız. Yapılan bu darbe girişimini asla unutturmayacağız.

BU İHANET UNUTULMAZ

İçimizdeki hainlerin yapmış olduğu ihaneti asla unutturmayacağız. Ancak bu ihanetin arkasında duran ABD'yi de unutturmayacağız. Bu darbedeki İncirlik'in rolünü de unutturmayacağız."

"İşte biz Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği olarak bugün burada bu

programı yaparak ABD'ye kuklacıya, bu işin planlamacılarına da dikkat çekiyoruz. TBMM'ye yapılan saldırıyı unutturmadığımız gibi, Özel harekat merkezimize yapılan saldırıyı unutturmadığımız gibi, bu saldırıyı gerçekleştiren devletleri de asla ve asla unutturmayacağız."

AMERİKAN CONİLERİNE SESLENİYORUZ

"Çok muhterem kardeşlerim, şuraya özellikle dikkatinizi çekiyorum; Şimdi burada size değil, buradaki Amerikan conilerine sesleniyoruz. Bizi dinliyorlar. Onlara diyoruz ki şu elinizdeki teknolojik cihazlarınızın ayarlarını iyi yapın.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Şu söyleyeceklerimizi iyi dinleyin, o uydularınızı çevirin ve burada söylediklerimizi iyi dinleyin. Sizin yanı başınıza kadar geldik."

ERBAKAN'IN TALEBELERİ GELDİ

"Burnunuzun dibine kadar geldik. Şimdi bu kayıtları alın Washington'a götürün, Pentegon'a götürün, Beyaz Saray'a götürün ve ağababarınıza deyin ki:

'Efendim Erbakan'ın talebeleri burnumuzun dibine kadar İncirlik'e geldiler. Ve diyorlar ki Ey Zalim ABD, bir gün Allah'ın izniyle bu millet senin İslam dünyasında dökmüş olduğun her damla kanın hesabını teker teker soracaktır.'

Buradan diyoruz ki; Allah'ın izniyle bir gün İslam Birliği mutlaka kurulacak" dedi.