AĞUSTOS AYI DOPDOLU GEÇECEK

Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ev sahipliği yapan Ağustos ayı, İnegöl AVM'de dopdolu bir programla geliyor.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırladığı özel programlarla konuklarını ağırlamayan İnegöl AVM, bu ay yeşil dostu çok ünlü bir ismi konuk edecek.

DOĞAYA DÖNÜŞ

Hayatını ekolojik yaşama adamış çevre insanı, bitki bilimci, ziraat mühendisi, yazar ve televizyon programcısı Erkan Şamcı İnegöl AVM'de'Doğaya Dönüşü' anlatacak. Katılımcılarla evde kolaylıkla hazırlayabilecekleri özel reçeteler paylaşacak Şamcı, ayrıca bitki bakımına ilişkin tüyolar da verecek.

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi

TRT Çocuk programının sevilen karakteri İbi ile Tosi de bu ay İnegöl AVM'de minik ziyaretçilerle buluşacak. Çocuklar hem bu sevilen karakterlerle tanışacak hem de beraber şarkı söyleyip, bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirecek. Bayram neşesi küçük konuklar için yapılacak yüz boyama aktivitesi, balon ve şeker dağıtımı ile taçlanacak.

GÖSTERİLER VE HEDİYELER VAR

Kerem Eser ile jonglör ve İlizyonist Show da bu ay İnegöl AVM'de izleyicilerle buluşacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenecek zeybek gösterisi bu anlamlı günün gururunu katılımcılara bir kez daha yaşatacak. Canlı müzik dinletisi ve daha nice sürpriz ağustos ayına keyif katacak.

Ayrıca İnegöl AVM'denbelli bir tutarda alışveriş yapan ziyaretçiler kamp sandalyesi hediyesi ile buluşacak.

İnegöl AVM,ziyaretçileri bayram öncesi hazırlıklarını doya doya yapsınlar diye 18 - 19 Ağustos 2018 tarihlerinde saat 23.00 kadar, 20 Ağustos 2018 tarihinde ise 00.00'a kadar açık kalacak.