HAZİRAN DAHA GÜZEL GEÇECEK

Ramazan ayının bereketine, bayramın neşesine ve Babalar Günü'ne ev sahipliği yapan Haziran ayı, İnegöl AVM'de birbirinden özel etkinliklerle taçlanacak.

Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

Bayramın ikinci gününde AVM'yi ziyaret edenler, adeta çocukluklarına geri dönecek. Özel kostümlü animatörlerin yapacağı gösterilerle eğlenceli anlar yaşayacak çocuklar ve kendini çocuk hissedenler, yüz boyama ve minik sürprizlerle karşılaşacak.

BABALAR VE ÇOCUKLARINA ÖZEL

Babalar Günü'nde ise babalar ve çocukları eğlenceli bir yarışma ile keyifli dakikalar geçirecek. "En Süper Baba Benim Babam" yarışmasında birbirlerinin verdiği cevapları tahmin etmeye çalışan baba ve çocuklar sürpriz hediyeler de kazanacak.

Ayrıca "Yaz Müzikle Gelsin" temasıyla düzenlenen canlı müzik dinletisiyle ziyaretçiler yaz akşamlarına keyif katacak.

SEVİMLİ DOSTLAR İÇİN KONSER

Temmuz başında ise İnegöl AVM anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. İnegöl AVM ve Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilecek Lise Öğrenci Grubu Konseri ile hem hayvan haklarına dikkat çekilecek hem de sevimli dostlar için mama bağışı yapılacak.