BAHADIR AKSOY, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA

Büyükşehir Belediyespor, voleybolda hedef büyüttü.

Türkiye'de birçok voleybol takımını amatör ligden Süper Lig'e taşıyan, çalıştırdığı takımlara Türkiye ve Avrupa kupalarında final oynatan-kupa kazandıran kişi olarak tanınan Voleybol Antrenörü Bahadır Aksoy, Büyükşehir Belediyespor ailesine katıldı.

Kulübün Fethiye Mahallesi'ndeki merkez yerleşkesinde varılan mutabakata göre; Antrenör Aksoy, kendisini 1 yıllığına Büyükşehir Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Sözleşmeyi, Büyükşehir Belediyespor adına ise Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bayhan imzaladı.

Bayhan, Bursa'da erkek voleybol takımının kurulması noktasında atılan bu adımın hayırlı olmasını diledi.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

HEDEF BÜYÜTTÜ

Büyükşehir Belediyespor olarak voleybolda hedef büyüttüklerini, kadın voleybol takımıyla elde edilen başarıların ardından kulüp bünyesinde bulunmayan erkek voleybol takımının kurulması noktasında 'Bahadır Hoca'yı transfer ederek' ilk adımı attıklarını belirten Bayhan, "İddialı bir ekip ortaya çıkartacağız.

Elimizde geniş bir oyuncu listesi var. Alternatifleri ile en ince detayına kadar araştırıyoruz. Bursa'da yetişmiş oyuncularla öncelikli olarak temas sağlıyoruz."

"Mali yapıyı da ele alarak, disiplini bırakmadan, taraftara heyecan veren, seyir zevki yüksek bir takım hedefliyoruz. İnşallah, voleybol heyecanını şehre yayacağız" diye konuştu.

TECRÜBELİ HOCA

Voleybol Antrenörü Bahadır Aksoy ile ciddi başarılar sağlayacaklarına inandıklarını ifade eden Bayhan, "Hocamızın alanındaki tecrübesine güveniyoruz. Başarılı olacağına, Büyükşehir Belediyespor'la hedeflenen noktalara emin adımlarla yürüyeceğine inanıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyespor'un çiçeği burnundaki antrenörü Bahadır Aksoy ise voleybolun lokomotif şehirlerinden biri olan Bursa'nın sportif ve sosyal anlamda Türkiye'ye ciddi artı değerler sağladığını söyledi.

Bursa'nın alanındaki en büyük takımıyla sözleşme imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy,

"Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bey ile İnegöl Belediye Başkanlığı döneminde 2 yıllık bir mesaimiz vardı.

Yine bu şekilde bir mutabakat oluştu. Mutluyum. Hedefimiz voleybolda Efeler Ligi'ne çıkmak. Bursa seyircisi ile büyük bir aile olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.