BAŞARIYA ODAKLI OKUL

Üst üste gelen başarılar hakkında açıklama yapan Doğa Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Leyla DURMUŞ:"Eğitim ve öğretimde başarı odaklı, mutlu çocuk, öğrenen ve üreten çocuk odaklı olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Ne mutlu bize ki çocuklarımız da bizi haklı çıkarıyorlar. Her biri biz eğitimciler için işlenmeye hazır bir cevher."

SON BAŞARILAR

"Bu yıl 14.sü düzenlenen "ULUSLAR ARASI BİLİM TEMELLERİ BİLGİ YARIŞMASI'NDA dünya çapında yaklaşık 460 bin öğrencinin katılım gösterdiği bir platformda, Fen Lisemizden 4 öğrencimiz (Feyza MUT, Bedirhan OMAÇ, Tahsin Furkan ŞİMŞİR,Elif Meltem KADIOĞLU ) finale kalmaya hak kazandı. Finalde ise iki öğrencimiz (Feyza MUT ve Bedirhan OMAÇ) Kimya ve Biyoloji dalında 3. Oldular.

GELECEK BAŞARILARIN HABERCİSİ

Bu yıl 10.su düzenlenen "Okumak için Yarışalım" kitap okuma yarışmasında öğrencimiz Feyza MUT 2. Oldu.Ayrıca öğrencimiz Feyza MUT, İdeal İnsan son Peygamber'in (s.a.v) hayatı konulu "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'nda" 3.lüğü, Uluslararası Alija Düşünce Derneği'nin düzenlediği "Okumak Özgürlüktür" yarışmasında ilçe 2.liğini alarak bizlere bu büyük gururu yaşattılar.

Bu başarılar, önümüzdeki yıllarda gelecek daha büyük başarıların habercisidir."

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu