İNEGÖLLÜ FİRMALARA ZİYARET

İTSO Yönetimi, Gayrimenkul Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki İnşaat Fuarı'nı ziyaret ederek, İnegöllü firmaların stantlarını gezdiler.

İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Tanrıkulu, Meclis Başkan Yardımcısı Timur Erezsarı, Meclis üyesi Emrah Erim, İnşaat Meslek Komitesi üyeleri Osman Çayır ile Metin Parmak'tan oluşan İTSO Heyeti, fuarda stant açan İnegöllü firmaların temsilcileriyle görüşerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Stantları tek tek gezen İTSO heyeti, firma temsilcilerine, İnegöl'ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi takdim ettiler.

Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları

ZİYARETÇİ DEĞİL KATILIMCI OLDULAR

Fuarla ilgili değerlendirme yapan İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, fuarların alıcı ile satıcıyı bir araya getiren önemli organizasyonlar olduğunu ve katılımcılara sektörün neresinde olduklarına dair ipuçları verdiğini vurguladı.

Üyelerini bu nedenle katılımcı olmasalar bile hem yurtiçi hem yurtdışı fuarlara götürdüklerini ve sektörel gelişmeleri yakından görmeleri fırsatı sunduklarını kaydeden Kaynakçı, önemli bir fuarda bu kez İTSO üyelerinin ziyaretçi değil katılımcı olarak yer aldıklarını söyledi.

İNEGÖL'Ü TANITTILAR

Fuara katılan üyelerinin, ticari bağlantılar kurma fırsatı bulduğunu dile getiren Mustafa Kaynakçı, "Firmalarımızın inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin attığı önemli bir fuarda boy göstermesi, bizim için gurur vericidir.

Fuara katılarak hem ticari bağlantılarını güçlendirdiler, hem ekonomisiyle Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün tanıtımına önemli katkıda bulundular. Bu amaçla hem hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik, hem plaket vererek teşekkür ettik" dedi.