BİREYE ÖZGÜ ÖĞRETİM MODELİ

Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldız, yaptığı açıklamada;

"Kuruluşu Abel Dershanesine dayanan Özel İnegöl Ortaokulu AR-GE çalışmalarıyla geliştirilip güncellenen Abel Metod, Bireye Özgü Öğretim Modelini uygulamaktadır. Söz konusu eğitim olunca, eğitim-öğretim ile uzaktan ve yakından ilgisi olmayan fakat hikayesi olan herkes eğitim ile ilgili konuşup yorum yapabiliyor.

Bilgi sahibi olmanın ve söylemenin kolay, zor olanın ise uygulamak olduğunu herkes ifade etmektedir. Okulumuzda uygulanan Abel Metod ile bireysel farklılıkları dikkate alıp öğrencinin ihtiyaçlarına ve öğrenim stillerine göre program uygulayarak öğrencilerinin kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarına fırsat veriyoruz. Bu sistemin okulumuzda uygulanabilirliğini görmek ise öğrenciye, öğretmene ve veliye güven veriyor" dedi.

TEOG TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

2005 yılında uygulamaya başladığımız Abel Metod sistemi ile yetişen öğrencilerimize hedef okul kazandırma garantisi vererek Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Lisesi gibi zirve okullara yerleşmelerini sağladık" diyen Yıldız;

İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı

"ABEL bugün de "TEOG" Türkiye Şampiyonluğu ile kazandırmaya ve güven vermeye devam ediyor. Öğrencilerin gayret ve çabalarını önemsemek öğrencilerin iç motivasyonla çalışarak daha da başarılı olmalarını sağlar.

Bu amaçla "TEOG" sınavına hazırlanan her öğrencimize "Gayret ve Çabanızı Önemsiyoruz." belgesi vererek onları onurlandırdık.

Başarıyı ortak bir kazanç olark değerlendiriyoruz. Öğrencilerimizin başarılı olmasında emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi ve çalışanlarımızı candan kutluyoruz" ifadelerini kullandı.