Ramazan Bayramı öncesinde çarşı pazarda alışveriş hareketliliği artarak devam ediyor. Piyasadaki bayram hazırlığı hareketliliği emekli maaşlarının bayram öncesinde yatırılmasıyla daha da arttı.


Ramazan bayramının yaklaşmasıyla artan bayram alışverişleri durgun olan piyasanın hareketlenmesine yaradı. Tatlıcılar, kahveciler, yufkacılar ve şekerciler ile giyim mağazaları adeta tam mesaiye başladı. Esnaflar, hareketlilikten memnun olduklarını dile getirirken, bayram öncesi yaşanan hareketliliğin, bayram sonrası da devam etmesi için temenni de bulundular.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli


ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Piyasanın durgun olması ve araya ramazan ayının girmesiyle iyice işleri düşen çarşı esnafının yüzü bayram alışverişi ile gülmeye başladı.


ÜRÜNLER YERLERİNİ ALDI
Bayram ayakkabıdan giyime, şeker ve çikolatadan lokuma, kahveden kolonyaya kadar birçok sektöre hareket getirdi. Bayramda misafirlere en çok ikram edilen çikolata ve kolonyalar marketler, raflarındaki yerini aldı.