Şenol Düğün Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan İnegöl Telsiz Radyo Amatörleri Derneği (İNTRAD) Başkanı Haluk Sancar, dernek olarak geçtiğimiz aylarda, Bozüyük'teki Amatör telsizcileri tanışmak ve kaynaşmak amacıyla ziyaret ettiklerini söyledi.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Sancar Amatör telsizciliğin bir sevda olduğuna da vurgu yaparken, hassas bir dönemden geçtiğimiz bu zamanda birlik, beraberlik ve dayanışmanın her zaman iyi sonuçlar doğuracağını ifade etti.

Sancar, Bilecik ve Bozüyük'teki amatör telsizcilerle olası bir Afet durumu halinde telsiz haberleşmesi ağının geniş kitlelere ulaşması için ortak bir çalışma içerisinde olduklarını da hatırlattı.

İADEYİ ZİYARET

Efsane Nokia Telefonları Geri Dönüyor Efsane Nokia Telefonları Geri Dönüyor

Ziyarette Bilecik ve Bozüyüklü Amatör Telsizciler adına konuşan TRAC Bozüyük Şube Başkanı Veli Çelik, İnegöllü Amatör Telsizcilerin geçtiğimiz aylarda kendilerini ziyaret ettiklerini ve kendilerinin de iadei ziyaret yaptıklarını hatırlattı.

Çelik İnegöllü Amatör telsiz camiası ile her zaman kaynaşma içerisinde olduklarını amaçlarının Amatör Telsizciliği sevdirmek olduğunu da ifade etti.

Türkiye'de Amatör Telsizciliği ve camianın her geçen gün başarılı çalışmalara imza attığına da vurgu yapan Veli Çelik, her iki derneğinde olası afet durumlarında ellerindeki imkanları birleştirerek afet haberleşmesine ortak katkıda bulunabilecek projeler de beraber çalışmak istediklerini belirtti.