ÖZEL BÜLTEN HAZIRLANIYOR
İnegöl yepyeni bir bültenle tanışıyor. 'İnegöl'de Eğitim' adıyla çıkacak bülten, Ağustos ayında ilk sayısıyla okuyucularıyla buluşacak.
Anaokulu ve kreşten ilkokul-ortaokula, liseden özel öğretim kurumlarına kadar geniş yelpazede okul tanıtımlarının yer alacağı bülten, ilçemizde ve Yenişehir'de dağıtılacak.


10 ÖZEL KURUM BÜLTENDE
Konuya ilişkin bilgiler veren Genç Ajans Pazarlama Müdürü Cem Taşkıner; "İnegöl'de Eğitim Bülteni Ağustos ayında yayın hayatına başlıyor. Bu bültende İnegöl'de hem kamu hem de özel eğitim kuruluşlarının eğitim çalışmaları olacak. Röportajlarımız sürüyor.
10'a yakın özel eğitim kurumu ve 4 devlet okulu projemizde yer alacak. Bültenimizi bizatihi isme yani adreslere ulaştıracağız. Kapı önlerine bırakılan bir bülten düşüncemiz yok. Sadece bir bültenden ziyade bir eğitim portalı da olacak İnegöl'de eğitim.
İnegoldeegitim.com adresimizde çalışmalarımız tamam. Bültenle birlikte o da aktif olacak. Bunun yanında yaptığımız röportajları Genç Gazete ve GencGazete.Net adreslerinde de paylaşacağız" diyerek projenin çok yönlü olduğuna dikkat çekiyor.
50-60 BİNE ULAŞACAĞIZ
Sosyal medya kanallarını en etkili şekliyle kullanmayı da amaçladıklarını vurgulayan Taşkıner; "Genç Gazete'nin 16 bine yakın facebook sayfası ve 9 bine yakın facebook grubuyla sosyal medya alanında da kurum tanıtımlarımız gerçekleşecek.
Bu röportajları İnegöl'ün en çok takip edilen haber sitesi İnegöl Online'da ve bir başka gazetede de yayınlama düşüncemiz var.
Fotoğraf ve videoları da işin içine kattığınızda İnegöl'de 50-60 bin kişiye ulaşma hayalimizi gerçekleştireceğiz. İnegöl, eğitim adına böyle özel bir çalışmayı hak ediyor" sözleriyle projenin büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler