TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk yarısı hafta sonu oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Geride kalan 16 haftada topladığı 28 puanla 7'nci sırada yer alan İnegölspor, sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

MAÇ BUGÜN 13.30'DA

Ligde 37 puanla ikinci sırada yer alan güçlü rakibi karşısında kazanmak isteyen Bordo Beyazlı temsilcimiz, ilk devreyi 3 puanla kapatma arzusunda.

İlçe Stadında bugün oynanacak olan zorlu mücadele saat 1330'da başlayacak. Taraftarın yoğun ilgi göstermesi beklenen maçı ise Murat Erdoğan yönetecek.

LİGİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR MAÇ

Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"Geldiğimiz durum itibariyle camia olarak memnunuz. Çok çalışarak bu pozisyona geldik. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu haftada zor bir maç oynayacağız. Bana göre ligin dengelerini değiştirecek maçlardan bir tanesi. Zor bir maç olacak ama her zaman biz zoru seviyoruz. Onun için zoru başarmak istiyoruz."

TARAFTARA DAVET

"Devreyi 31 puanla kapatıp, üst sıraları biraz daha zorlamak istiyoruz. Bu maç bize ikinci devre için moral kaynağı olacaktır.

Her zamankinden daha fazla taraftarlarımızı bu maçta görmek istiyoruz. Onların desteğiyle inşallah 3 puanla bu haftayı kapatacağımızı umuyorum" diye konuştu.

HAFTANIN PROGRAMI

13.30 İnegölspor-Sivas Belediyespor

13.30 Sancaktepe Belediyespor-Mersin İdmanyurdu

13.30 Sarıyer-Tuzlaspor

17 Aralık Pazar

12.00 Eyüpspor-Menemen Belediyespor

13.00 Amed Sportif Faaliyetler-Tokatspor

13.30 Etimesgut Belediyespor-Bucaspor

13.30 Afjet Afyonspor-Hatayspor

13.30 Kocaeli Birlikspor-Bodrum Belediye Bodrumspor

13.30 Kastamonuspor 1966-Keçiörengücü