ŞEKER; AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI

Bir dizi temasta bulunmak üzere Bursa'ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Asım Amil ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Demirtaş'ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında İnegöl ve ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

İNEGÖL'Ü TAKİP EDİYORUZ

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ü yakından takip ettiğini belirten İlyas Şeker'e şehrin değerleri, yapılan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili hatırlatmalarda bulundu.

Başkan Aktaş, ziyaretinden dolayı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Asım Amil'e teşekkürlerini sundu.

İNEGÖL'DEKİ GELİŞMELER BİZİ MUTLU EDİYOR

Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkan vekili de olan Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı İlyas Şeker, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada İnegöl'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın teşkilat ve halk ile uyumlu çalışmasını takdirle karşıladıklarını ve bu tablonun kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

İnegöl'ü dikkatle takip ettiklerini de belirten Şeker,

"İnegöl'de çok uyumlu bir çalışma söz konusu. Belediye Başkanımız, teşkilatımız, vatandaşlarla omuz omuza çalışıyor çabalıyor.

Bu çalışma sonucunda İnegöl'ün köftesi, mobilyası, kaplıcasının yanında son dönemlerde turizmle ilgili yükselen bir değer haline geldiğini görüyoruz. Tüm bu gelişmeler bizleri mutlu ediyor" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, İlyas Şeker'e oyma motifli ahşap sandık hediye etti.