Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

Seçim çalışmaları için İnegöl'e gelen Toktaş, esnafları ziyaret etti, sokaktaki vatandaşla sohbet etti.

Tüm seçim araçlarıyla İnegöl'e geldiklerini aktaran milletvekili adayı Hasan Toktaş, "İnegöl'ü çok canlı ver hareketli gördük. Tüm seçim araçları ile İnegöl'deyiz. İnegöl'de ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz ve yöneticilerimiz bizi karşıladılar. Bizde çarşı Pazar bütün vatandaşlarımızla merhabalaşıyoruz, selamlaşıyoruz. İnegöl'de ciddi bir canlılık var. Dolaşıyoruz partimizi ve Meral Akşener'i anlatıyoruz."

"Türkiye'de yeni bir iklime ihtiyaç olduğunu düşünen vatandaşlarımız bu yönde ciddi destekler veriyorlar. Partimize katılımlar inanılmaz derecede yüksek ama topluma korku iklimi hakim kılınmak isteniyor. Milletimiz korku duvarlarını yıkmış durumda. Türkiye'de bugüne kadar birçok kez sağ ve sol kesim bir araya gelmişlerdir. 1970'li yıllarda rahmetli Erbakan ile CHP bir araya gelmiştir."

"Bu birliktelik sonrası Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleşmiş ve başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Ardından 90'lı yılların başında rahmetli Demirel ile SHP bir araya gelmiştir. Ardından 99 yılında MHP, ANAP ve DSP bir araya gelmiş bu ülkeye hizmetler yapmışlardır."

"Bunu sağ sol gibi düşünmek değil ülkemizde her siyasi parti bölücü bir zihniyet taşımadığı sürece bir araya gelebilir bunda da sakınca yoktur. Bu AK Parti'nin, Saadet Partisi'nin oylarını bloke etmek adına yapmış olduğu sinsi bir çalışmadır. Bunlara itibar etmemek lazım. Her siyasi partinin kendi oyunu alması daha önemlidir" diye konuştu.