Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla buluşma toplantıları devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bu ay 36'ıncısı gerçekleştirilen toplantıya İnegöllü muhtarlar da katıldı.

Mezit Mahalle muhtarı Ali Kaba, Tahtaköprü Mahalle muhtarı Erdoğan Alp, Hasanpaşa Mahalle muhtarı Suat Karakaya ve Ortaköy Mahalle muhtarı Cengiz Demirel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

DEMOKRASİNİN İSPATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan,

"Türkiye'de işleyen bir demokrasinin bulunduğunun en somut ispatı, işte bu salonda muhtarlarımızla birlikte 36. defadır tekrarladığımız kucaklaşmadır. Tamamı, milletin özgür iradesiyle seçilen muhtarları, belediye başkanları, milletvekilleri, Cumhurbaşkanı ile ülkemiz, tabandan tavana demokrasinin tüm unsurlarıyla yaşandığı, yaşatıldığı bir yerdir" diye konuştu.

SELAM SÖYLEDİ

"Güçlü Türkiye için, büyük Türkiye için, yeni Türkiye için, istiklalimiz ve istikbalimiz için, anayasa değişikliğine, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemine 'evet' diyor muyuz?" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlardan görev yaptıkları köy ve mahallelerinde bulunan vatandaşlara selam ve muhabbetlerini iletmeleri ricasında bulundu.