İNEGÖLSPOR'UN GELECEĞİ BURADA

Uçsoy açıklamasında; "Ana amacımızın A takıma her yıl sporcu kazandırmak olan altyapımızda devre arası kampına U19 takımımızdan Selimcan TEMEL, Ömer Faruk TAŞ, Ziya ÜNLÜ, Emir ÖZSOY ve Selimcan İNCİ katıldı. Beş sporcumuzun kampa katılması bizler adına sevindirici bir durum. İnşallah orada kalıcı olurlar ve İnegöl sporumuza uzun yıllarca hizmet ederler. Ayrıca genç oyuncularımızı kamp kadrosuna alan ve gelişimlerine destek olacağına inandığım Fatih AKYEL hocama yönetim kurulu ve alt yapı hocaları adına da ayrıca teşekkür ederim.

U15-U16-U17 ve U19 takımlarımız bu yıl tekrardan akademi liglerinde mücadele etmeye başladı. Bu ligde zorlu maç sayısı fazla olduğu için sporcuların kendilerini geliştirmeleri ve eksiklerini görmeleri çok daha kolay oluyor. Başarılı tabiki olmalıyız ama zorlu ligde başarılı olmak ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husustur. Zorlu gruplarda mücadele ederek sporcularımızı geliştirmemiz neticesinde kampa inşallah ilerleyen yıllarda daha fazla sporcu göndereceğiz.

Süper Lig takımlarında 15-16 yaşlarında genç sporcular oyuna dahil oluyorlar bizim takımımız da Türkiye'nin Futbolcu Fabrikası unvanını almış gözbebeğimiz İnegöl spor'da da inşallah yakın zamanda bu yaşlardaki oyuncular da süre almaya başlayacaktır.

Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

Sezon başından beri her zaman iletişim halinde olduğum Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür ŞAHİN'e, U19 Takım Sorumlumuz Suat GÜNEŞ'e ve altyapımızda birlik beraberlik içerisinde emek veren, çaba sarf eden bütün antrenörlerimize teşekkür ediyorum." Dedi.