İÇ SAHADA KAZANMALIYIZ

İnegölspor, Aydınspor maçının hazırlıklarını İlçe Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ergün Penbe;

"Haftasonu oynanan maç için üzgünüz. Futbolcu kardeşlerim çok güzel mücadele ettiler. O dakikada yenmemesi gereken bir goldü. Futbol her zaman hatalar oyunudur. Bir hata yaptık ve gol oldu.

1 PUAN ALSAYDIK İYİ OLURDU

THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95

İlk maçta da biz burada uzatmada atmıştık. Tarih tekerrürden ibarettir. Üzgünüz. Bir puan bile alsak yeterliydi. Neticede oradan puan ya da puanlar almasak da hafta sonu çıkıp Aydın maçını kazanmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz.

Güzel hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. İçeride oynadığınız maçları kazanmanız çok önemli. Bu hedefle yola çıktık. Bunlardan bir tanesi de Aydın maçı. Kazanıp puanımızı 32'ye yükseltmek istiyoruz" dedi.

TARAFTARIMIZ YALNIZ BIRAKMASIN

"Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz" diyen Penbe;

"Takım son haftalarda iyi mücadele ediyor, sadece bunu sonuca yansıtamadık. Taraftarlarımıza güveniyoruz, bize destek vereceklerini biliyoruz.

Onların desteği bizim için çok önemli. Futbol moralle oynanan bir oyundur. Onların desteği ile moral bulup kazanmak için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

KEMAL VE İSA YOK

Penbe takımdaki eksiklerle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Kemal'in bir sakatlığı var, devam ediyor. İsa yavaş yavaş başladı. Sakat olan oyuncularımızın sakatlıkları sürüyor. Bilal ve Lider'i dinlendiriyorum ama maç saatinde sahada olacaklar"