Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti

Kulübe destek sözü verildiği ziyarette; Kulüp Başkanı Eşref Güç, İMOS Başkanı Okan Güler'e takım formasını hediye etti.Başkan Eşref Güç yaptığı açıklamada;

"Şuanda sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Kolay değil. İnegöl büyük bir camia. Sanayisiyle, köftesiyle, kaplıcasıyla değerli bir yer. Memleket olarak da sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Şuanda hepimiz için birlik beraberlik zamanı. İnegölspor bildiğiniz gibi Bursa'nın Bursaspor'dan sonra ikinci takımı sayılıyor. Herkesten destek bekliyoruz. Biz işin başarı boyutundayız. İnegölspor'u başarılı yapmak için gece gündüz arkadaşlarla beraber çalışıyoruz. Birlik beraberlik önemli. Sizlerinde bize mutlaka katkı sağlayacağınıza eminim. Her sene 2 defa fuarlar düzenleniyor. Fuarlarda İnegölspor'u da düşünüp, bir katkı payı ayırmanız hepimizin menfaati icabıdır. Bizimde bizden sonra gelen yöneticilerinde işlerini kolaylaştırır. İnanın bu işler fedakarlık işidir. Sizlere şimdiden verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

"YÖNETİCİLİK YAPMAK ÇOK ZOR"

Ziyaret için teşekkür eden İMOS Başkanı Okan Güler ise "İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği olarak, şehrimizin ve ülkemizin mobilya sektörüne faydalı olmak ve katkı sağlamak için birçok faaliyetlerde bulunuyoruz. İnegölspor bizim gururumuz. Yıllardır peşinde koştuğumuz, renklerine aşık olduğumuz, şampiyonluklar yaşadığımız güzide bir takımımız. Türkiye'nin birçok ünlü ve milli oyuncusuna da ev sahipliği yapmış, bağrından kopmuş bir takım. Hepimiz buralıyız, İnegöllüyüz."

"Spor kulüplerinde yöneticilik yapmak çok zor, kolay değil. Özellikle gelir düzeyinde ve bütçe düzeyinde çok adaletsiz bir durum yaşıyor kulüpler. Türkiye'nin en büyük takımları bile bugün çok ciddi bütçe açıklarıyla uğraşıyor. Bir de İnegölspor gibi az gelire sahip kulüplerin ayakta kalması, yaşaması işte bu destekler sayesinde ancak oluyor. Ben bu özverinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu sezonun takımımız için ve tüm spor camiası için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.