Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

İnegölspor'da Yoldaş dönemi resmen başladı. Bordo Beyazlılar'da Münür Kaner başkanlığındaki yeni yönetim, Murat Yoldaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1 YILLIK ANLAŞMA
İmza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Kemal Aydın; "Yeni hocamız ile anlaştık kendisini tebrik ediyorum, hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah İnegöl için başaracağız. Anlaşmamız 1 yıllıktır. Önceliğimiz hocamızdı, hocamız ile anlaştık. Transfer görüşmelerimiz tabi ki olacak, bunların hepsini hocamız ile masaya yatıracağız, bakarsınız Fenerbahçe'den Van Persie'yi getiririz. İç transfer görüşmelerini masaya yatıracağız. Hocamız ile anlaştık daha sonra transfer çalışmalarımız devam edecek" dedi.
ALT YAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ
Altyapıdan oyuncuların A takımda yer alıp almayacağına ilişkin soruya Aydın; "Alt yapıya muhakkak önem vereceğiz, o düşünce ile zaten geldik biz. Niçin İnegöl'de Cengiz Alp'ler çıkmasın Mutlu'lar çıkmasın, neden on yıldır böyle futbolcular yok bizim hedefimiz bu. İnegöl 35 ilden büyük bir ilçe, sanayisi potansiyeli çok büyük bir ilçe, bizim ilçemizden neden bu topçular çıkmasın" cevabını verdi.

İnegölspor'un yeni teknik direktörü Murat Yoldaş ise; "Öncelikle İnegölspor'da görev aldığım için çok mutluyum. Buna vesile olan sayın başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bu dakikadan sonra var gücümle İnegölspor'da başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Benim en büyük destekçim yönetim kurulu ve İnegölspor taraftarı olacak. Bize vermiş oldukları güç ile bu işi başaracağımızı düşünüyorum. Kulüplerin ve camiaların niteliği önemlidir, camialar kalıcıdır diğerleri gelip geçici. Ben buraya kalıcı olmaya, İnegölspor'da iz bırakmaya geldim. İnegölspor'u arzuladığı hak ettiği yerlere getirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
OFANSİF OYUNU SEVİYORUM
"Felsefe olarak ofansif futbol oynatmayı seven bir antrenörüm" diyen Yoldaş; "Ama bu demek değil ki devamlı hucüm oyunu oynayacağız. İki yönlü oynayan bir takım oluşturmanın hedefindeyim. Hırslı bir kişiliğim var ve çok çalışma arzum var. Geçtiğimiz sezon İnegölspor'u izledim baktığınız da 9 galibiyet 14 beraberlik yani beraberlik ağırlıklı bir sezon. Gol atılmış ama çok da gol yenmiş. Baktığınızda kadroda değerli oyuncular var bunların değerlendirmesi yaptıktan sonra gideceğimiz hedefe uygun oyuncuların kalmasını isteyeceğiz. Bizim öncelikle bir hedef belirlememiz bu hedef doğrultusunda bizlerle olacak, bizim azimli çalışmamıza ortak olacak arkadaşlara karar vereceğiz" diye konuştu.
MURAT YOLDAŞ KİMDİR?
Bursa doğumlu olan ve futbola Bursaspor'da başlayan 49 yaşındaki Yoldaş, Aydınspor, Göztepe, Nazillispor takımlarında forma giydi. Aydınspor'u 2 farklı dönemde çalıştıran Yoldaş, en son 2014-2015 sezonunda Siyah Beyazlılarda çalıştı.