Kahvaltı öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, kendilerini ağırlayan Bir Simit Firma sahiplerine teşekkür etti.
2 ÖNEMLİ MAÇ
Erezsarı, "Kırklareli maçında maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Artık önümüzdeki çok önemli iki sınav var. Önce Çarşamba günü kupa maçında Sarıyer ile karşılaşacağız. Ardından da Karşıyaka'da deplasmanına gideceğiz. Biz sizlere güveniyoruz. Öncelikli hedefimiz Sarıyerspor'u yenerek gruplara kalmak. Daha sonrada deplasmanda güzel bir futbolla Karşıyaka'dan galip ayrılmak."
"Ben Kırklareli maçında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca kupa maçı öncesi takımımızı bu güzel nezih mekanda ağırlayan Bir Simit Firma sahiplerinden Serkan beye teşekkür ediyorum. Takımlarına sahip çıkarak moral kahvaltısı vermek istediler. Bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Tüm ilçe halkının desteğine ihtiyacımızın olduğunu tekrar belirtmek istiyorum" diye konuştu.
"İNEGÖLSPOR'A SAHİP ÇIKALIM"
Bir Simit Firma Sahiplerinden Serkan Kavak, ise "İnegölspor'u kupa maçı ve Karşıyaka maçı öncesi ağırlamak istedik. Sağ olsunlar buyurdular geldiler. Gelmeleri bizi gerçekten çok mutlu etti. İnşallah Çarşamba günü oynayacağımız Sarıyerspor kupa maçını kazanırız ve gruplara kalırız. Daha sonrada deplasmanda karşılaşacağımız Karşıyaka maçını kazanarak zirveye tırmanışımızı sürdürürüz. İnegölspor'un daha daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Sadece biz değil bütün İnegöl esnafının İnegölspor'a sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok