El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın! El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın!

Kulübün resmi internet sitesinde konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede,

"İnegölspor yönetim kurulumuz destek ziyaretleri kapsamında Kenderler Orman Ürünleri İşletme Sahibi Kenan Kender, Cengizler Kereste İşletme Sahibi Erol Cengiz."

"Albello Mobilya İşletme Sahibi Nedim İncebay ile Serel Elektrik İşletme Sahibi Murat Sağlam'ı ziyaret ederek takım formamız hediye edildi. Ziyaretlerde kulübümüze reklam ve deplasman sponsorluğu destekleri verildi" denildi.

BURSA'LI İŞADAMINDAN DESTEK

Öte yandan Bursa'lı işadamı Safa Gönen, İnegölspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İş Adamı Safa Gönen, "İnegölspor, Bursa'mızın önemli değerlerinden ve Bursaspor'dan sonra en büyük markası. Bizde elimizden geldiği kadar İnegölspor'umuza destek vermeye hazırız. İnşallah sezon sonu hedeflenen noktaya gelinir. Dediğim gibi biz üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız" diye konuştu.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise şöyle konuştu;

"Sağ olsunlar bize her konuda destek vereceklerini ilettiler. Görüldüğü gibi İnegölspor'umuza sadece ilçemizden destek verilmiyor. Bursa'mızdan da destek veriliyor. İnşallah hem ilçe halkımızın hem de Bursa'lı iş adamlarımızın desteğiyle yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz."

"Çünkü desteksiz hiç bir şey olmuyor. İnşallah bize verilen desteklerin karşılığını sahada güzel oyun ve puanlarla vereceğiz. Ben tekrar bizi ziyaret ederek onurlandıran Safa Gönen beye teşekkür ediyorum."