TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu
Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Bordo Beyazlılar, natif genç oyuncular da transfer ediyor. Bordo Beyazlılar, Kızılcahamam’dan Emre ve Tepecikspor’dan Cenk ile sözleşme imzaladı.

BURSA’NIN ALTYAPISINDAN
Tesislerde gerçekleştirilen imza törenin konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Haraslı: “İnegölspor olarak iki değerli sporcuya daha bugün imzalarını attırıyoruz. Bursaspor alt yapısında yetişen ve daha sonra Körfez Belediye ile Kızılcahamam’da futbol oynayan Emre kardeşimizle anlaşmaya vardık. Ayrıca Tepecikspor’dan transfer ettiğimiz ve sağ bek mevkiinde oynayan Cenk Demirel kardeşimiz de bugün İnegölspor’la sözleşmeyi imzaladı. Kendisine de hayırlı olsun diyoruz. Hocamızın istekleri doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirdik” dedi.

2 OYUNCU İLE TRANSFER KAPANACAK
Haraslı, Şaban Yıldırım’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürdüklerini de kaydederek: “1-2 oyuncu takviyemiz daha olacak ve muhtemelen bu takviyelerle transferi kapatmış olacağız. Üst liglerden de görüşme yaptığımız futbolcular var. Ancak acele etmiyoruz” şeklinde konuştu.

BURSA’YA YAKIN OLMASI ETKİLİ OLDU
İnegölspor’un yeni transferi Emre Pehlivan: “İnegölspor’la 1-2 haftadır görüşmelerimiz sürüyordu. İki tarafın da istediği bir transfer oldu. Ben de hem Bursa’ya yakın bir şehir olduğu için hem de hocayla tanıştığım için gelmek istedim. Hayırlı olsun” derken; Cenk Demirel de İnegölspor’un kendisini transfer etmek için 1 buçuk ay uğraştığını ve hedefleri olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından genç oyuncularla sözleşme imzalandı.