İnegölspor'da daha önce anlaşma sağlanan ve Antalya kampına da katılan 3 oyuncu ile imza töreni Kulüp Tesislerinde yapıldı.

2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

Törende konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "İnşallah hayırlısıyla ikinci devre Cumartesi günü başlayacak. İnşallah galibiyetle başlarız. Her şeyin hayırlısı olur. Birinci devreyi geride bıraktık artık. Önümüze bakacağız. Bu arada 6 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Bunları biliyorsunuz. Söylememe gerek yok. Onların yerini dolduracak yeni arkadaşlar transfer ettik. Bu arkadaşlardan daha önce kulübümüzde oynamış, İnegölspor'a mal olmuş kardeşimiz Raif Demir. 1,5 yıllık anlaştık. Aydınspor'dan İsa kardeşimizle 1,5 yıllık. Ümraniyespor'dan İsmet Hakkı zaten 2 haftadır takımımızla çalışıyor. Onunla da 1,5 yıllık anlaşma sağladık. O da sol ön tarafta oynuyor. Kasımpaşa'dan Hamit Yıldırım kardeşimizle de anlaştık. O da akşamüzeri burada olacak. Altyapıdan da Gökhan Kurumuş kardeşimizi de profesyonel yaptık. Transferler şuanda bu şekilde. İnşallah forvet bölgesine 2 transfer daha yapacağız ve bitireceğiz. Kazasız belasız inşallah bir dönem geçiririz. İnşallah istediğimiz yerde ligi bitiririz" dedi.

TARAFTARI ÖZLEDİM

İnegölspor'un tekrar kadrosuna kattığı golcü oyuncu Raif Demir, "Hedeflerimiz tabii ki takımı üst sıralara taşımak, Play-Off'a girmek. Şuanda orta sıralardayız. İyi bir çizgi yakalarsak Play-Off'a katılacağımızı düşünüyorum. Bunu hep beraber arkadaşlarımızla çalışarak başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada tekrar geldiğim için mutluyum. Büyüdüğüm yuvama geri döndüm. İnşallah her şey gönlümüzce olur. Güzel bir sezon geçiririz. Taraftarla aramızdaki bağ farklı bizim. Yılların vermiş olduğu, geçmişten kalan bir bağımız var. Ben onları çok özledim. İnşallah onları mutlu etmek için çok çalışacağız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

HİÇ TEREDDÜTSÜZ KABUL ETTİM

Aydınspor'dan transfer edilen İsa Akgöl ise; "Daha önce de Göztepe'de oynarken İnegölspor'la ilgili bir transfer durumumuz olmuştu. İnegölspor büyük bir camia. İsmi olan adı olan bir camia... Buraya geldiğim için öncelikle çok mutluyum. Daha önce Mehmet Beyle görüşmüştük. Hiç tereddütsüz transfer teklifini kabul ettim. İnşallah bu kulübü hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Çünkü İnegölspor geçmişine baktığımız zaman 2-3 senedir devamlı iddialı takım kuran, Play-Off'u zorlayan, Play-Off finalinde talihsiz şekilde kaybettiği maç var. İnşallah bu takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Ben de şahsım adına elimden gelen her şeyi, sonuna kadar terimin son damlasına kadar bu kulübe her şeyimi vermek istiyorum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur" diye konuştu

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Ümraniyespor'dan transfer edilen İsmet Hakkı Şimşek de şunları söyledi: "İnegölspor'la sezon başı da bir görüşmemiz olmuştu. Kısmet bugüneymiş, bugün oldu. İsa'nın da dediği gibi burası çok büyük bir camia. Bütün futbolcuları çekebilecek bir camia. Tabi talihsizlikler oluyor. Bu sene de kötü bir tablo yok ortada. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koyduğumuz sürece de bence başarılı olunacaktır. Çünkü İnegölspor gerçekten çok hak ediyor. İnşallah hep beraber, hep birlikte bu taşın altına elimizi koyarız. Taraftar olarak, şehir olarak, bizler futbolcular olarak ve inşallah inanıyorum ki, Play-Off, Play-Off'un ardından şampiyonluk mutlaka gelecektir. Ona inanıyorum. İnşallah hayırlısı olur"