ANLAŞTIKLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Osman Sevim;

"Bugün 2 oyuncuyla anlaşmış bulunuyoruz. Sol bek mevkisinde oynayan Anıl Şahin kardeşimizle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kardeşimizi Kardemir Karabükspor'dan transfer ettik. Geçtiğimiz yıl Pendikspor'da kiralık olarak forma giyinmişti.

Kardeşimiz Allah izin verirse İnegölspor'umuza hizmet edecek. Anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cihan Yeşilırmak kardeşimizi de Sarıyer'den transfer ettik. Cihan kardeşimiz sağ açık, sol açık ve forvet mevkilerinde oynayabiliyor. Kardeşimizle 1 yıllık anlaşmaya vardık.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

Görüşme halinde olduğumuz oyuncularımız var. Önümüzdeki günler içinde anlaşma sağladığımız oyuncularımızı kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni transfer Anıl Şahin ise:

"Buraya başarılı olmak için geldik. Hem takımın hedefi hem de kendi hedeflerim doğrultusunda inşallah hak ettiği yerlere getireceğiz. Hedefimiz tabi öncelikle şampiyonluk" diye konuştu.

BURAYI HAK ETMİYOR

Cihan Yeşilırmak da şunları söyledi:

"İnegölspor büyük ve güzel bir camia. Bu liglerin iyi bir takımı ama burayı hak etmiyor. İnşallah üst lige çıkartmak için elimizden geleni yapacağız.

Şampiyonluğa geldik. Biz de kendimize göre iyi performans sergilersek bu işler olur inşallah"