İKİ LİSTE YARIŞTI
İnegölspor'da 1 aydır süren kongre telaşı sona erdi. İsmail Ergün'ün divan başkanlığında yürütülen kongrede iki liste yarıştı. Münir Kaner ve Coşkun Karduz'un listelerinin yarıştığı kongrede yeni başkan oyların büyük çoğunluğunu alan Münir Kaner oldu. 371 üyenin bulunduğu Inegölspor'da kongreye 62 üye katıldı. Gerçekleşen kongrede Münir Kaner 47 oy Coşkun Karduz 6 oy aldı. 8 oy boş çıkarken; 1 oy da geçersiz sayıldı.
BİZ İNEGÖLSPOR SEVDALISIYIZ
Seçim öncesi söz alan İnegölspor Başkan Adayı Münir Kaner, "Biz İnegölspor sevdalısıyız. Taraftarımızla yönetimimizle. İnegölspor'un bu hale gelmesi bizleri üzmüştür. Biz 7 senedir muhalefet yapmadık. Biz İnegöl'ün yanındayız. Altyapıdan bir tane adam çıkmıyor. Beden eğitimi öğretmenlerini getirirseniz oraya başarı gelmez tabii. İnegöl'ün Cengiz Alp gibi bir değeri var. Onu kullanmıyoruz" dedi.
İNEGÖLSPOR'A DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Daha sonra söz alan İnegölspor Başkan Adayı Coşkun Karduz ise "İnegölspor zor günlerden geçiyor. Geçen sezon beklentilerden uzak bir yıl geçirdi. İki aydan bu yana kongre süreci yaşayan İnegölspor, değer kaybetmektedir. Aynı zamanda güç de kaybetmektedir. Aday olarak takımımızı sıkıntılı dönemden kurtarmak için çalışacağız. Dün de buradaydık bu günde buradayız. Niyetimiz koltuk sevdası değil. Kaybetsek de İnegölspor'a destek olmaya devam edeceğiz. Bizi üye yapan Cebrail Kemer'e teşekkür ediyorum. Bir önceki yönetim bizi üye yapmadı" ifadelerini kullandı.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Konuşmaların ardından seçime gidildi. Seçimde 62 üyenin 47'sinin oyunu alan Münir Kaner, başkan seçildi. Kaner, seçim sonrası üyelere teşekkür etti. Kaner'in başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Münir Kaner, Osman Sevim, Kerim Kurumuş, Melih Sarıkaya, Murat Köroğlu, Hasan Yetim, Şaban Gümüş, Sabahattin Ablak, Nizamettin Mut, Onur Çelik

Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı Bursaspor’da bir ayrılık daha yaşandı