TUZLA MAÇIYLA BAŞLAYALIM. İNEGÖLSPOR ADINA HAFTALAR SONRA GELEN GALİBİYET...
Tuzla takımı bulunduğu yeri hak etmeyen bir takımdı. Türkiye Kupası maçları nedeniyle bu noktada olabilirler. Deplasmanda daha iyi oynayan bir takım. Sahaları sentetik olduğu için deplasmanlarda daha iyi oynuyorlar.
Zor olan maçı futbolcu kardeşlerim kazandı. Sağ olsunlar söylediklerimizi yapmaya çalıştılar. Bazen harfiyen uydular, bazen hatalar yaptılar.
Maç farklı da bitebilirdi, son dakikada berabere de bitebilirdi. Biraz da şans bizden yanaydı. Oyuncularımın performansından genel manada memnunum.
BU HAFTA ZORLU ANKARAGÜCÜ MAÇI VAR. O MAÇ İÇİN NE DERSİNİZ?
Zor bir maça çıkacağız. Yukarıları kovalayan bir ekip... Hafta sonu Karşıyaka deplasmanından 3 puanla döndüler. İyi oyuncuları var. Dikkat edilmesi gereken oyuncular var. Bizim ne oynayacağımız önemli. İyi savunma yaparsak; elimize geçen fırsatları değerlendirirsek; puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum.
Bir hedefiniz varsa ona göre oynamalısınız. 2 maç kaybederseniz küme düşme hattına yaklaşıyorsunuz. 3 maçta 9 puan yaparsak; grupta durum çok değişecek. İlk 5 için avantajlı duruma geliriz.
Biz 3'te 3 yaparsak; bir çok şey değişir. İşimiz kolay değil. Takımda bu potansiyel var. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Biz iyi oynayıp; az hata yapıp; hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. İlk maçta olaylar olmuş. Atmosferi biraz gergin olacak. Biz bu şartları kendi lehimize çevirmek istiyoruz.

Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor


İNEGÖLSPOR'UN İLK TEKLİFİNDE KAFANIZDAKİ İNEGÖLSPOR İLE OYNANAN MAÇ VE SONRASINDAKİ İNEGÖLSPOR ARASINDA ÇOK FARK VAR MI?
Birçok yerden bilgi aldım. Geldiğim ilk günlerde hava koşulları nedeniyle sağlıklı bir çalışma ortamımız olmadı. Sentetik sahalarda çalışma yaptık. Kapalı salonda yaptık. Taktik anlamda çok fazla istediğimiz çalışmaları yapamadık. Takımın maçlarını izledim. Hala da izliyorum.
Mesela pozisyon almada sıkıntılarımız var. Kontraya çok yakalanıyoruz. Bunlara çalışıp eksikliklerimizi gidereceğiz. Duran top konusuna eğilmemiz gerekiyor. Bu konuda da çalışacağız. Ama genel anlamda takımın isteği ve arzusundan memnunum. Ben onların gözünde Tuzla maçını kazanacağımızı görmüştüm. Nitekim de öyle oldu. Eksiklerimiz var onları gidermek istiyoruz.
Gelen hoca hemen transfer ister. Bizim transfer yapmak yerine mevcut kadronun kalitesini yukarılara çekmek için çalışmamız olacak. İşimiz zor ama biz zoru başarmak istiyoruz. Üst üste galibiyetlerle şehri havaya sokmamız lazım. Futbol oyununun baş aktörleri oyuncular. Onlar isterlerse bunu başaracağız. Biz de onları motive etmeye çalışacağız.
ERGÜN PENBE BİR MARKA. İNEGÖL'E GELDİĞİNİZDEN İTİBAREN İNEGÖLLÜLERİN SİZE YAKLAŞIMI NASIL OLDU?
İnegöl'ün beklentileri çok fazla. Bir çok ilden büyük bir ilçe İnegöl. Bulunduğu yeri hak etmiyor. Ben yerinin 1.lig olduğunu düşünüyorum.
Tesislerle ilgili çalışmalar var. O bittiğinde daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Biraz sabır gerekiyor. İyi yapılanma gerekiyor. Altyapıya önem verilmeli. Biz uzun vadede burada kalırsak; bu yönde çalışmalarımız olacak.
Dışarı çıktığımda halkın ilgisi çok iyi... Bizi çok iyi karşılıyorlar. Beklentilerini söylüyorlar. Geri dönüşler çok iyi.
Tabii futbolda her şey sonuçlarla ilgili. Ülkemizde ne yazık ki insanlarımız sabırlı olmuyor. Sonuçların iyi olması için de biz de var gücümüzle çalışacağız.