İNEGÖL BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz, İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile partililerden oluşan heyetle birlikte ziyaret gerçekleştiren Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine "İnegöl bizim için çok önemli bir yer, ihmal etmemek lazım" dediğini dile getirdi.

FOTOĞRAFIN BÜTÜNÜNÜ GÖRELİM

"Bende MÜSİAD üyesiyim" diyen Aktaş,

"Kaderi ilahi; Bursa'da görev aldık. Biz hiç beklemediğimiz bir anda beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Bir gecede her şey bitti. İnsanın hayatta gerçekten karşısına çok değişik olaylar çıkıyor.

Allah verilen bu görevi hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin. Uçmaya kaçmaya gerek yok. Piyasadaki belirli sıkıntıları yaşıyoruz. Ama belki de en büyük hatalarımızdan bir tanesi; fotoğrafın belirli noktasına takılıyoruz."

BURALARA ÇOK KOLAY GELİNMEDİ

"Maalesef fotoğrafın büyüğünü incelemiyoruz. Bir takım söylemler artık olmuyor. Kimse bu külleri yutmuyor. Konuştuğunuzun bir karşılığı olacak. Buralara çok kolay gelinmedi. Türkiye ile alakalı değişim ve dönüşüm çok kolay sağlanmadı. Halen sağlam temeller üzerine basamıyoruz; dışarıdan çekiştiriyorlar. Ülkenin kalkınmasının ana konularından bir tanesi istikrardır."

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

ÜMMETE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ

"Birileri sadece fakire fukaraya sahip çıkmaya çalışıyoruz diye düşünenler olabilir, beraberinde ümmete sahip çıkmaya çalışıyoruz. Yıllarca birbirine uzak olanlar şimdi birbirine yaklaşıyor. Türkiye'de bir istikrar var.

Türlü türlü olumsuzluklara rağmen yatırımlar yapılıyor. Türkiye'nin hızlı bir şekilde ilerleyişi söz konusu. Bu ilerleyiş birilerini ciddi şekilde rahatsız ediyor. İster istemez yeni yeni taktikler deneniyor. Türkiye'yi birilerinin önünde el pençe durmalarını sağlamak istediler. Ama Türkiye, bunu yapmadı."

UFKA BAKAN BİR TÜRKİYE

"İktidarlar hep yıpratıldı. AK parti yıpratılamadı. Vatandaşın teveccühü arttı. Millet ittifakı adı altında gelenler; vallahi gönlüm kaldırmıyor. Hadi ikinci tura kaldı. İki aday kalacak. Geçmişte kuranı kerimi yasaklayanla ittifak eden değerli kardeşim, kime oy vereceksin. Resmen ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Bu millet zor dönemleri yaşadı o zamanlar. Ufka bakan bir Türkiye var."

GELECEĞE ÜMİTLE BAKMAMIZ LAZIM

"Avrupa sıkıntılı, heybetli Amerika'da ciddi sıkıntılar var. Bizim coğrafyamız, dünde, bugünde rahat değildi. Önemli olan bizim geleceğe ümitle bakmamız lazım. Süreç çok daha güzel olacak. Çok daha istikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. 24 haziran sonrası çok daha güzel olacak. Yükselişimiz hiç kimse tarafından engellenemeyecek. Her şey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

BURASI BENİM DE EVİM

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Bizler Alinur Başkanımızın Bursa'ya gitmesiyle beraber burada göreve başladık. Bu süreç zarfında sizlerle belirli aralıklarda bir araya gelmeye çalışacağız. Sizlerinde görüş ve destekleri önemli." dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Vildan Yılmaz Gürel de "Emin olun ki 2007 den beri MÜSİAD'ın güzel çalışmalarını beğenerek, katkı sağlamak isteyen üyenizim. Burası benim de evim" derken; MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ise "Başkanım bizim gurur kaynağımızsınız" şeklinde konuştu.

ANKETLERDE OY ORANI %51

Anketlerde oy oranının %51 olduğunu dile getiren AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, "Rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçince, milli gelir arttı. 2050 yılında Türkiye'nin 11. Büyük ekonomi sırasına çıkacağı söyleniyor.

İngiltere ve Almanya'yı geçmiş olacağız. 2050 yılında Çin'in birinci, Hindistan'ın ikinci, Amerika'nın ancak üçüncü olduğu tablo ortaya çıkacağı görülüyor. Bizim yolumuzun doğru olduğu çok açık ortada. Ancak bunları engellemek isteyenler var."

ERDOĞAN'IN GİTMESİNİ İSTİYORLAR

"Askeri vesayet, medya ile çarpışmısız, Cumhurbaşkanımız millet desteğiyle bunları aşmıştır. Bütün anketler yüzde 51 diyor. Bu oy oranını 53-54'lere çekmek için gayret göstermemiz lazım. Özal gitsin dediler Türkiye'yi teslim aldılar, krizler oldu.

Şimdi Erdoğan gitsin demelerine fırsat vermeden Allah nasip ederse biz Tayyip Erdoğan'la yola devam edelim. Bir Erbakan hocanın, Özal'ın gelmesi çok zaman alıyor." dedi.