BİR YOLA ÇIKTIK

Milletvekili adayı Fikret Bayram yaptığı açıklamada;

"Saadet Partisi Bursa 2. sıra milletvekili adayı olarak yola çıktım. Değerli abilerim sevgili kardeşlerim, bir yola çıktık.

Sonunda ne olur bilemem ancak bildiğim bir husus var ki hepinizi seviyorum. Çok farklı fikirlerde olan dostlarım var. Bu dostlukları 50 yıllık hayatımda kendi fikirlerimi muhafaza ederek kurdum."

ARANIZDAN BİR KARDEŞİNİZİM

"Yanlış yaptığım, günah işlediğim, yapmasaydım iyiydi dediğim şeyler oldu. Sonuçta aranızdan bir kardeşinizim. Öyle ahım şahım özelliklerim yok. Fakat İnegöl'ü çok seviyorum. İnegöl'ün sosyal yaşamını çok seviyorum.

İnegöl'deki yardımlaşmayı, insan ilişkilerini çok seviyorum. Her kesimden insanla oturup sohbet edebilme imkanını seviyorum."

DUA ALMAK İSTERİM

"Burada doğdum. Allah sonumuzu hayırlı etsin belki de burada öleceğim. Gönül ister ki kalan ömrümde Cenab-ı Allah'ın rızasına uygun olarak, insanların güzel dualarına vesile olacak hizmetler yapabilmek nasip olur.

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Bu duygularla hepinizin dualarına talibim. Seçimler gelir gider dostluklar kalır. Her halükarda arkadaş kalabilmek, dost kalabilmek, birbirimizin elini sıkıp, sarılabilmek ümidiyle..."diye konuştu.