Yozgat TSO ile ORAN Kalkınma Ajansı ortaklığında bir heyetle 30 Temmuz 2015 tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitelerine ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Yozgat'ı tanıtacak.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, özellikle sanayi şehirlerinin Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret edip oradaki iş adamlarına yatırım konusunda Yozgat'ın tanıtımını yapacaklarını belirterek, "Yozgat 5. Teşvik bölgesinde, organize sanayi bölgesinin de 6. Teşvik bölgesinde olması iş adamlarımıza büyük avantajlar sağlamaktadır. Ayrıca Yozgat Türkiye'nin tam ortasında bir yerdir. Ankara'ya 200 kilometre mesafedir. Yine ilimiz Samsun'a 279, Mersin'e 450 kilometredir. Ulaşım kolaydır. Hızlı tren inşaatı hızla sürmektedir. Bu sebeple ilimiz yatırım yönünden cazip bir yerdir. İlimize yatırım yapmak isteyen müteşebbislere Oda yönetimi olarak her türlü desteği veriyoruz ve her zaman vermeye devam edeceğiz. Şuan yatırımcı bize gelmiyorsa biz onlara gideriz. Bundan sonra bu tür çalışmalara daha da yoğunluk vereceğiz" dedi.

İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı

Bursa'da tanıtım toplantısının iki gün süreceğini ilk gün Bursa, ikinci gün ise İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamlarına sunum yapacaklarını ifade eden Özışık, "Tanıtım heyetinde odamız Genel Sekreteri Ziya Saydam, Yatırım Destek Ofisi Uzmanları ve ORAN Kalkınma Ajans Yatırım Destek Ofisi Yozgat Koordinatörü Timur Yıldız olacak. Heyetimiz yapılacak toplantılarda Yozgat'ı en iyi şekilde tanıtıp yatırımcıları ilimize davet edeceğiz" diye konuştu.