M.Cihan Birlik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle bütün takımlarımıza başarılı, kazasız, güzel bir sezon geçirmesi dileğiyle hayırlı bir sezon olması temennisinde bulunuyorum. İsaorenspor olarak ne istediğini bilen, yere sağlam adımlarla basan, insana saygı, değerlerine sahip çıkan, güzel oyun ve güzelliklerin takımı olmayı hedef koyduk. Çok şükür bu yolda hız kesmeden devam ediyoruz.

Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

EN ÜST DÜZEYDE OLACAK

Takımımızı antrenman biliminde tabir edilen ölü sezon evresinde takımın eksiklerini belirleyip, ağırlıklı olarak geçen sene bizleri şampiyon yapan oyuncularımızı tekrar kadromuza katarak yeni sezon için anlaştık. Akabinde 7 tane tecrübeli oyuncuyla anlaşıp bu kardeşlerimizi renklerimize bağlayıp İsaörenspor ailesine dahil ettik. 2. Kısımda ise sezon öncesi hazırlık evresini yoğun ve antrenman biliminin bize sunduğu antrenmanları takımımıza uygulayıp, takımın fizyolojik, morfolojik ve psikolojik seviyesini en üst seviyeye çıkarma çabası içerisinde olduk.

DÜŞÜK BÜTÇELERLE GÜZEL İŞLER

Yaptığımız hazırlık maçları bunun meyvesiydi. Oyun anlamında ve skor anlamında verimli bir sezon öncesi evresini geçirdik. 3. Evre olan sezon içi antrenman evresinde ise amacımız ligde kalmak ve çıkabileceğimiz en üst sıralara çıkma gayreti içerisinde olacağız. Düşük bütçelerle güzel işler başarma inancında olup bize inanan herkese güzel futbol, güzel bir karakter sergileme parolasıyla hedef koyduk. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun dilerim. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum"