Daha önce Kurtuluşspor ile Doğanspor formaları da giyen Kaya'nın yeni adresi İsaörenspor oldu.

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

3 YILDA BÜYÜK BAŞARI

Kulüp Başkanı Erhan Ulu, Kulübün 2014 yılında kurulduğunu ifade ederek, "İki yıl üst üste şampiyon olduk. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz. İnegöl'ümüzün yetiştirdiği güzide futbolcularımızdan İzzet Kaya kardeşimizi transfer ettik."

ÖNEMLİ TRANSFER

"İzzet Kaya, futbolcularımıza hem kaptanlık hem ağabeylik yapacak. Takımımızın gelişmesi ve güçlenmesi için önemli bir transfer. İzzet kardeşimizin bizi kırmayıp kabul etmesi ayrıca mutlu etti." dedi.

YENİDEN FUTBOLA DÖNDÜ

Geçen yıl bıraktığı futbola yeniden döndüğünü belirten İzzet Kaya, "Aslında ben futbolu geçen yıl bırakmıştım. İsaörenspor'lu arkadaşlarımızın samimiyeti beni tekrar futbola döndürdü. Bende bilgi birikimlerimi, İsaörenspor'lu futbolcu arkadaşlarıma yansıtacağıma inanıyorum."

"Ben buraya bildiklerimi öğretmeye geldim. Arkadaşlarım benden ne alırsa onu vereceğim onlara. Hiçbir zaman hedefsiz takımlarda oynamadım. Hedefe oynayacağız. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaya, kendisini İsaörenspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı.