Gençler Bu Organizasyonda Üniversite Ve Meslekleri Tanıyacak Gençler Bu Organizasyonda Üniversite Ve Meslekleri Tanıyacak

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda konuşan İshakpaşa Okul Müdürü Ömer Angıt, öğrenciliğin ilk yılının hem unutulmaz hem de zevkli olduğunu söyledi.

Müdür Ömer Angıt'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikte şiirler okundu, skeçler sahnelendi, okuma bayramı coşkusunu öğrenciler aileleriyle hoşça vakit geçirerek kutladılar.

Programın sonunda bir konuşma yapana İshakpaşa İlkokulu 1-L sınıf öğretmeni Burçin Bakarduman, öğretmenlikte en farklı duyguların yaşandığı sınıfların 1. sınıf olduğunu söyleyerek, "Bu öğrenci grubuyla çalışmak hem zevkli hem heyecanlı hem de bazen stresli olabiliyor ama her şeye rağmen öğretmenliğin en güzel yanı burası" dedi.

Bakarduman, 31 minik öğrenci ile heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirterek, "Biz öğretmenlerin rolü kimi zaman bir rehber kimi zaman bir arkadaş kimi zaman ise anne baba oluyor. Birinci sınıf öğretmeninin tüm yılın sonunda yaşadığı mutluluk ve heyecanı bir annenin bebeğini ilk kez kendi başına ayakta durup sonra ilk adımlarını attığı anki duygulara benzetiriz. Çünkü bizim burada amacımız çocuklarımızın vatan sevgisiyle dolu işini iyi yapma gayreti içinde olan dürüst çalışkan ve düşünen üreten bireyler olması yönündedir. Yıl boyu her konuda bize destek olan okul müdürümüze, müdür yardımcılarına ve siz değerli velilere saygı ve sevilerimi iletiyorum" dedi.