TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

İLK MAÇ DEPLASMANDA

Sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, İnegölspor ilk maçını 27 Ağustos Pazar günü Tuzlaspor ile deplasman oynayacak. Temsilcimiz, ilk iç saha maçını ise 10 Eylül Pazar günü Bodrum Belediyesi Bodrumspor oynayacak.

26 Ağustos 2017 Cumartesi günü başlayan ilk yarı 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.

STATÜ

2. Lig'de toplam 38 takım, 18'erli olarak beyaz ve kırmızı gruplarda çift devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Ligde sezon sonunda her iki grupta birinci olan takımlar TFF 1. Lig'e yükselecek.

Gruplarda 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, 1. Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off müsabakalarına katılacak. Müsabakalar sonunda her iki grupta 16, 17 ve 18. sıraları alan toplam 6 takım TFF 3. Lig'e düşecek.

İNEGÖLSPOR'UN FİKSTÜRÜ

1.Hafta Tuzlaspor-İnegölspor

2.Hafta İnegölspor - Bodrum Belediyesi Bodrumspor

3.Hafta Menemen Belediye Spor- İnegölspor

4.Hafta İnegölspor - Etimesgut Belediye Spor

5.Hafta Eyüpspor - İnegölspor

6.Hafta İnegölspor - Kocaeli Birlik Spor

7.Hafta Sarıyer - İnegölspor

8.Hafta İnegölspor - Bucaspor

9. Hafta İnegölspor - Sancakpete Belediye Spor

10. Hafta Amed Sportif Faaliyetler

11.Hafta İnegölspor - Afjet Afyonspor

12.Hafta Kastamonuspor 1966 - İnegölspor

13.Hafta İnegölspor - Keçiörengücü

14.Hafta Hatayspor - İnegölspor

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

15.Hafta İnegölspor - Tokatspor

16. Hafta Mersin İdmanyurdu - İnegölspor

17.Hafta İnegölspor - Sivas Belediye Spor