Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem! Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

İSTİHDAM BULUŞMASINDA İLGİ GÖRDÜ

Bünyesinde Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ve Özel Aritmi OSGB Sağlık Kurumu'nu barındıran Aritmi Sağlık Grubu,Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, Bursa Çalışma ve İş Kurumu tarafından organize edilen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması organizasyonunda stant açtı.

Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonlarından biri olan ve 191 firmanın 200 stant kurduğu buluşmada, Aritmi Sağlık Grubu'nun standı iş arayanların ilgi odağı oldu. İstihdam buluşmasının başladığı günden itibaren stantda çok yoğun iş başvurusu aldıklarını belirtenÖzel Aritmi Osmangazi Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Erkan Yıldırım, kariyerlerini Aritmi Sağlık Grubu'nda sürdürmek isteyen kişilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Yıldırım, "Bursa'daki sağlık sektöründeki öncülüğümüzü, sosyal sorumluluk kapsamında açılan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'nda da sürdürmek istedik. İlk günden itibaren yoğun bir ilgi var. Nitelikli insanların, güçlü kurumlar oluşturduklarına inanıyoruz. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarımız iş başvuru formlarımızı dolduruyor" diye konuştu.