STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ

Odadan yapılan açıklamada, 8 Ekim 2015 Perşembe günü 14.00- 17.00 saatleri arasında düzenlenecek ilk günkü eğitimin konusunun "Stratejik Yönetim Eğitimi" olacağı bildirildi.

Eğitimde, organizasyonun amaçlarını her açıdan doğru algılamak için gerekenler ve kurumsal sürdürülebilirlik stratejisinin nasıl oluşturulabileceği konuları anlatılacağı belirtildi.

Açıklamada, 9 Ekim 2015 Cuma günü 14.00-17-00 saatleri arasında düzenlenecek ikinci günkü eğitimin konusunun ise "İş Stresi ve Etkin Zaman Yönetimi" olacağı ifade edildi.

Bu eğitimde de, katılımcılara sonuç odaklı yaşam ve zaman yönetimi için yöneticilerin ve çalışanların zamanı daha verimli kullanmalarının yöntemleri anlatılacağı vurgulandı.

SON BAŞVURU 6 EKİM

İTSO Başkanı Metin Anıl, eğitimlere katılmak isteyen üyelerinin kontenjan sınırlaması nedeniyle en geç 6 Ekim 2015 Salı günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerektiği vurguladı.

Anıl, üyelerinin kurumsallaşma süreçlerine katkı yapmanın odanın stratejik hedefleri arasında yer aldığına da değinerek, stratejik yönetim ile iş stresi ve etkin zaman yönetiminin işletmelerin kurumsallaşmasının en temel koşulları arasında üst sıralarda geldiğini söyledi.

Kurumsallaşmanın bir firmanın imaj değerini belirleyen önemli unsurlardan biri olduğunu kaydeden Anıl,

"Bu eğitimler üyelerimizin kurumsallık düzeylerinin artırılmasını sağlayacaktır. Ticari yaşamın geliştirilmesine yönelik eğitimlerimizi çok önemsiyoruz. Üyelerimizin de duyarlılık göstererek eğitim programı fırsatını iyi değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Kuruyemiş ve Bakliyat Devi Maksul Gıda İflas Etti Kuruyemiş ve Bakliyat Devi Maksul Gıda İflas Etti