Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO), İnegöl mobilyasına ve ilçenin tanıtımına yaptıkları katkılarından dolayı 2 mobilya firmasıyla MOSDER Başkanı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güleç’i plaket ile ödüllendirdi. Ödüller geçen hafta yapılan geleneksel iftar yemeğinin ardından düzenlenen törende takdim edildi.

BAŞARI ÖYKÜLERİNİ OKUYORUZ
Plaket töreninde konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöllü müteşebbislerin sürekli başarı öyküleri yazdıklarını söyledi. Anıl, Türkiye’nin üretmekten başka seçeneği olmadığını, sürekli en iyiyi en uygun fiyata üretmek zorunda olduğunu vurgulayarak, “Katma değeri yüksek üretim modelleri geliştirmek zorundayız. İşte İnegöllü müteşebbislerimiz bunu başarıyorlar. Nitekim ülkemizin ekonomisine sağladıkları katkılar ortadadır. İşsizliği olmadığı İnegöl, tüm yönleriyle Türkiye’ye model oluyor. Bu başarıların mimarlarına İTSO olarak gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Metin Anıl’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Törende İnegöl Mobilyasının markalaşmasına yaptıkları katkı nedeniyle; Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek’e Kaymakam Ali Akça ve İTSO Başkanı Metin Anıl, Vanessa Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın’a da İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer plaket verdi. İnegöl’ün ülke genelinde tanıtımına katkı yaptığı için de MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Güleç’e İTSO Başkan Yardımcısı M. Mustafa Kaynakçı ve İTSO Disiplin Kurulu Başkanı Zeynep Kaçar tarafından plaket verildi. Güleç’in plaketi kendisini temsilen Ndesign firmasından Ahmet Dursun’a verildi.