Konu hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler "Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın içinde bulunan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde İYİ Parti İlçe yönetimi ve gençlik kollarımızın organizasyonu ile düzenlemiş olduğumuz helva dağıtımı Turgut Alp Camii ve İnegöl Kültür Park'ta dua ve coşku ile değerli halkımıza ikram ettik"

Birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Besler "Düzenlediğimiz bu etkinlikle yüzlerce İnegöllü vatandaşımız ile Kadir gecesini kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Evet, buradaki amaç sadece bu birlik ve beraberliğimizi gelecek nesillere aktarmak ve onları bu manevi havayı çocuklarımıza torunlarımıza yerleştirmek.

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Dolayısıyla Ramazanın çıkışının hüznü yaşanırken bir taraftan da tabi ki bin geceden daha hayırlı olan şuan Kadir gecesini idrak ediyoruz. Bir ve beraberiz. Ülkemizin bugün birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve hepimiz inşallah duaların geri çevrilmediği bir günde ülkemiz için tüm İslam alemi için dua edelim"" diye konuştu.a