Jandarma Teşkilatı, dün kuruluşunun 178'inci yılını kutladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gururumuz olan Jandarma Teşkilatının kuruluşu nedeniyle İnegöl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
GURURUMUZ JANDARMA TEŞKİLATI
Bugün 15.00'da gerçekleşen ziyarette Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş'a çiçek takdim eden Aktaş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Bugün gururumuz jandarma teşkilatının kuruluşunun 178'inci yılı. Takdir edersiniz ki İnegöl'ümüzde de bu işin başı konumundaki çok değerli Jandarma Komutanımız Binbaşı Uğur Bey'e hayırlı olsun ziyaretine geldik.
Ben öncelikle jandarmaya gönül veren, emek veren, bugüne kadar bu işle ilgili mücadele veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Görevi başında şehit olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Görevi başında bulunan arkadaşlarımıza, büyüklerimize başarılar, muvaffakiyetler, sağlık ve sıhhat diliyorum."
ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINDA MÜCADELE VERİLİYOR
Açıklamasında ülkemizin stratejik bir konumda bulunduğu da vurgulayan Aktaş, "Ülkemizin dört bir yanında mücadeleler veriliyor. Bu mücadelede de jandarma teşkilatının çok önemli bir misyonu olduğunu biliyoruz. Sağ olsun komutanımız da yaklaşık 4 yıldan beri İnegöl'ümüzde ekibiyle beraber jandarma komutanı olarak bu işin mücadelesini veriyorlar.
Geçen hafta Doğubayazıt'ta bir jandarma karakolumuzu ziyaret ederek orada komutanımız ve askerlerimize misafir olduk. Bizler de ülkemizin dört bir tarafındaki mücadeleyi katıldığımız bu tür gezilerde, çalışmalarda bizatihi gözlemleme imkanı buluyoruz. Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178'inci yılının da tekrar kutlu olmasını diliyorum" dedi.
"ASİL TÜRK MİLLETİNİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek:
"Bugün 178 yıldır Asil Türk Milletine hizmet etmenin gurur, mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz. Bundan sonra da daima hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Güvenliğiniz bize emanettir" ifadelerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"