8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak Belediyespor tarafından yapılacak doğa yürüyüşü önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek.

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL YÜRÜYÜŞ

Düzenlenecek yürüyüş hakkında açıklama yapan İnegöl Belediyespor ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş;

"İnegöl Belediyesi olarak her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çeşitli etkinliklerle kutluyor, kadınlarımıza unutamayacakları güzellikte bir gün geçirtmeye çalışıyoruz. Bilindiği üzere Dağcılık ve Doğa Sporları branşımız yeni bir oluşum.

Bu yıl kadınlar gününün ilk programını Dağcılık ve Doğa Sporları branşı ile gerçekleştirmek istedik. Bu aynı zamanda branşımızın ilk etkinliği olacak. Kadınların elinin değdiği her şeyde bir bereket, bir güzellik vardır. Biz de bu uğura inanarak ilk etkinliği kadınlarımıza özel yapmayı uygun gördük" dedi.

08.00'DE GENÇLİK MERKEZİ'NDE BULUŞULACAK

Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!

Başkan Alinur Aktaş doğa yürüyüşünün detaylarını şöyle belirtti;

"Doğa yürüyüşü 6 Mart Pazar günü saat 8.00 de İnegöl Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünden (Lazlar Camii karşısı) kalkacak araçlarla İnegöl Sayfiye, Geyikli Baba, Babasultan, Kızlar Sarayı parkurunda yaklaşık 13 kilometre kadar kolay bir parkurda gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların kayıt yaptırmaları zaruridir. Doğa yürüyüşüne katılım ücretsizdir. Kayıtlar İnegöl Belediye Spor Müdürlüğüne yapılacaktır. Ben ilgi duyan tüm İnegöllü bayanları doğa yürüyüşümüze davet ediyorum.