Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır? Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır?
Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte dernek binasında basın toplantısı düzenleyen dernek başkanı Ömer Faruk Demirtaş, tüm hazırlıkların tamamlandığı 14. Kafkas Festivalini, ertelediklerini söyledi.

VAHŞETİN; IRKI VE RENGİ YOKTUR
01-03 Ağustos tarihleri arasında düzenleyecekleri festivali ileri bir tarihe erteleyerek, katliama tepkisiz kalmadıklarını belirten Başkan Demirtaş, “Son dönemlerde Doğu Türkistanda, Arakanda, Miyanmarda, Urumçide, Somalide, Mısırda, Suriyede, Irakda ve son 15 gündür Filistin de şiddeti ve derecesi artarak devam eden soykırıma tepki göstermek amacıyla Kafkas Festivali etkinliğimizi ertelemiş bulunmaktayız. Acının ve vahşetin, dini, dili, ırkı ve rengi yoktur” dedi.

“VAHŞETİN SON BULMASINI ARZU EDİYORUZ”
Yeryüzünün çeşitli coğrafyalarında insanların dini inançlarından ve ırkından dolayı hunharca katledildiğini belirten Demirtaş, “Filistinde yanan ateş, son günlerine geldiğimiz şu mübarek Ramazan ayı bile hiçe sayılarak son 15 gündür hat safhaya yükselmiştir. Kadın, çocuk, genç, ihtiyar gözetmeksizin katliamlar devam etmektedir. Bu katliamlara da dünya kamuoyunda otorite olarak kabul edilen birçok devlet ve oluşumda tepkisiz kalmaktadır. Çeşitli coğrafyalarda sürdürülen insan katliamının, vahşetin son bulmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.