İç transferi bitirdiklerini belirten Çalık; "Yönetim kurulu olarak teknik ekibimizin raporu doğrultusunda iç transferde daha önce 4 oyuncumuzla anlaşmıştık. Serdar Şenvardar, Burak Yavuz, Şamil Çelik, Serdar Fıskınçiçek, Berat Genç, Durmuş Coşkun, Yusuf Berkay Görür, Mehmet Ulu, Şerif Özşen ve Metin Oğul ile anlaştı. Oyuncularımız yeni sezonda da Kafkasspor için mücadele edecekler. Öncelikle iç transferde bitirdiğimiz 13 transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu isimlerin birçoğu geçen yıl alt yapımızda oynadılar. Bu sezon daha fazla katkı vereceklerini düşünüyoruz. Genç takım maçları bittikten sonra teknik ekibimizin raporu doğrultusunda altyapımızdan oyuncular A takım kadrosuna çıkartıp, genç arkadaşlarımızdan faydalanmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

İKİ İSİMLE ANLAŞTIK

Dış transfer konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Çalık; "Tabiri caizse dış transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Orta sahada ki eksik bölgelerimize Yenicespor'dan Erdi Akarslan ve Milletspor'dan Ümit Doğan'ı transfer ettik. Sol bek ve kanat oyuncusu için arayışlarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Yakın zamanda bu transferleri bitirme düşüncesindeyiz" diye konuştu.

4 OYUNCUYA TEŞEKKÜR ETTİK

4 oyuncu ile yolları ayırdıklarını da vurgulayan Çalık, şöyle devam etti: "Geçen yıl kadromuzda bulunan Mesut Genç, Salih Tohumcu, Keremcan İsen ve Taylan Aydinlar'a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Bu oyunculara bundan sonraki futbol yaşantılarına başarılar diliyoruz. 1998 doğumlu iki oyuncumuzu oynayabilecekleri kulüplere önerip, maç yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bu süreçte oyuncularımızı takip edeceğiz"