Kafkasspor'un U-10 takımı, Kuşadası'nda katıldığı turnuvada penaltılarla İstanbul Soğanlıkspor'a elenerek Türkiye 2'ncisi oldu.

Bursaspor'un 3, Hatayspor'un ise 4'üncü olduğu turnuvada elde edilen başarı sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş, küçük sporcuları konuk ederek kendilerine hediye takdiminde bulundu.

ONUR VERİCİ BAŞARI

Profesyonel takımlarla mücadele ederek Türkiye 2'ncisi olma başarını gösteren Kafkas Kartalının U-10 takımını encümen salonunda ağırlayan Aktaş, sporcularla sohbet ederek başarılarından dolayı kutladı.

Kafkasspor Alt Yapı Sorumlusu Uğur Kamacı, kulüp yöneticisi Savaş Kılıçoğlu ve alt yapı antrenörü Mustafa Atar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, kulüp adına Uğur Kamacı bir açıklama yaptı.

İmkanlarının kısıtlı olmasına rağmen güzel bir başarı elde ettiklerini ifade eden Kamacı,

"Biz imkanları kısıtlı olan bir amatör kulübüz. Ancak Belediyemizin de ulaşım desteği ile kendimizi orada tanıtma imkanı bulduk. Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüpler bu organizasyon sayesinde bizleri tanıdı.

Şuanda 3 oyuncumuz Altınordu tarafından isteniyor. Galatasaray tarafından istenen oyuncularımız var. Bunlar bizim açımızdan onur verici şeyler" dedi.

ANTALYA'DA DA BOY GÖSTERECEKLER

Uğur Kamacı, 19-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da bir organizasyon daha düzenleneceğini ifade ederek:

"Oraya da davet edildik. Nasip olursa 2006 yaş grubumuzla oraya da katılacağız. Ben bu vesile ile Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum.

Kendisinin amatöre verdiği destek çok önemli. Tüm amatör kulüpler bu desteği yanında hissediyor. İnşallah yine sizlerin desteği ile Antalya'ya da giderek başarılar elde edip döneceğiz" diye konuştu.

Aston Villa penaltılarla yarı finalde Aston Villa penaltılarla yarı finalde

ÇOK ÖZEL VE GÜZEL BİR BAŞARI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Kuşadası'nda U-10 yaş kategorisinde yapılan turnuvada altın kupada Kafkasspor'un Türkiye 2'ncisi olduğunu hatırlatarak:

"Bu bence çok özel ve güzel bir başarı. Bir sürü profesyonel kulübün bulunduğu ortamda Kafkasspor bir amatör takım olmasına rağmen önemli başarı elde etti. Kafkasspor'da Başkanımız Varol Ecer başta olmak üzere yönetici arkadaşların ne tür fedakarlıklarla bu işi yaptıklarını bilenlerden biriyim ben de. Dolayısıyla ben kendilerini tebrik ediyorum. Sporcu kardeşlerimizi de kutluyorum" dedi.

TAKIM RUHUNU HİSSETMELERİ BİLE BÜYÜK BİR BAŞARI

Küçük sporculara nasihatler de veren Aktaş,

"İnşallah onlar da okuyacaklar, iyi yerlere gelecekler ve hayata dair çok güzel şeylere imza atacaklar. Ama özellikle spor eğitimi alarak bunları yapmaları onlar açısından daha anlamlı.

Bunu ilerleyen dönemlerde daha iyi anlayacaklar. Muhakkak içlerinden futbolu meslek olarak icra edenler olacak ama nihayetinde bu terbiyeyi, bu birlik ve beraberliği, takım ruhunu şuan hissetmeleri bile bana göre büyük bir başarıdır. O yüzden de bu özel başarıdan dolayı kardeşlerimi tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.

ANTALYA'DAN GELECEK BAŞARIYA ÖZEL HEDİYE

Aktaş, Mayıs ayında da böyle bir başarı elde ettikleri takdirde çok daha farklı ödülleri olacağını vurgulayarak:

"Antalya'dan gelecek başarıda kendilerine özel bir hediye sunacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.