TURNUVA İSTANBUL'DA DÜZENLENİYOR

Kafkasspor İstanbul'da düzenlenecek olan turnuvaya; Antrenörler Ali Özgel ve Özkan Özel'in önderliğinde katılacak. Kafkasspor'un minikleri, turnuva boyunca 3 gün İstanbul'da konaklayacaklar.

Kafkasspor alt yapı antrenörü Ali Özgel yaptığı açıklamada:

"Bütün yaş gruplarımızda çocuklarımızın gelişimi açısından bu ve buna benzer turnuvalara zaman zaman katılıyoruz. Bu turnuvalar çocuklarımızın sosyal aktivitelerine katkıda bulunacağına ve kurumsal anlamda da toplumda çocuklarımızın nasıl bir davranış sergilemesi gerektiğini öğreneceğine inanıyorum. Ayrıca Buraya yavrularımızı gönderen ailelerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

TAKIM KAFİLESİ

Ali Özgel ve Özkan Özel'in antrenör olarak yer aldığı kafilede: 1 - Ömer Asaf Üyüklü, 2 - Serdar Dizbay, 3 - Kerem Ecer, 4 - Ahmet Berat Solmaz, 5 - Arda Baştürk, 6 - Mehmet Eren Ünver, 7 - Yusuf Yiğit Durak, 8 - Rizvan Ridvan, 9 - Ege Keser, 10 - İsmail Atalay, 11 - Yagiz Aktaş, 12 - Arda Cesmebası, 13 - Mehmet Koca, 14 - İbrahim Akyüz, 15 - Muhammet Zakir Koca, 16 - Tuğra Kazan, 17 - Salih Kaan Kılıçoğlu, 18 - Alper Yiğit ve 19 - Kerem Matışlı yer almaktadır.