Kafkasspor, Bildim Özel Eğitim kurumlarıyla protokol anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre Kafkasspor bünyesinde bulunan tüm sporculara Bildim Özel Eğitim Kurumları tarafından özel indirimler sağlanacaktır.

Protokol anlaşmasında Kafkasspor'u temsilen 2.Başkan Mikail Kavaz, altyapı sorumlusu Uğur Kamacı, Bildim Özel Eğitim Kurumlarını temsilen, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek, Genel Koordinatör Yaşar Güngör, Kurs Müdürü Bilal Güler, Etüd Merkezi müdürü Sümeyra Kahyaoğlu ve Dil okulu müdürü Bekir Alemdar hazır bulundu.

PROJELERİMİZ ARASINDAYDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor 2.Başkanı Mikail Kavaz;

"Kulüp olarak çocuklarımıza eğitim anlamında neler katabiliriz düşüncesi içerisindeydik. Yönetim kurulu olarak göreve gelmeden önce bu projemiz vardı ve bugün hayata geçirmek nasip oldu.

Bu anlaşmaya göre Kafkasspor kulübünün çatısı altındaki sporcularımız Bildim Özel Eğitim kurumlarından indirimli fiyatlarla eğitim olanaklarına sahip olacaklar.

İlgi alakalarından dolayı yönetim kurulumuz adına Bildim yönetimine teşekkür ederim. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.

GÜÇLÜ KURUMLARIN ORTAK PROJESİ

Bildim Özel Eğitim kurumları adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek ise;

"İki güçlü kurumun bugün ortak bir projesini faaliyete geçiriyoruz. Her iki taraf için de güzel bir proje olacağı düşüncesi içerisindeyim.

Bu projenin faaliyete geçmesinde emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında