Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Kafkasspor'da olağan genel kurulda Yücel Doğru başkanlığa seçildi. Varol Ecer tekrar aday olmazken; Doğru'nun listesinde yer aldı.


KAFKAS DOĞRU YOLDA
Kafkasspor Lokali'nde gerçekleşen kongrede konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Amatör kulüplerde görev yapmak zor iştir. Varol Ecer'in ardından Yücel kardeşimiz göreve geliyor. Dışarıdan gazel okumak çok kolay... İşin içine girince zorluğunu anlıyorsunuz. Para harcamak kadar para da bulmak için uğraşıyorsunuz. Harcamaları doğru yapmak gerekiyor. Kafkasspor hep iddialı takım olmuştur. Bu sene altyapıdaki oyunculardan kurulu bir takım oluşturdular. Bence doğru bir iş yaptılar. İnşallah bu duruşlarını devam ettirirler. Futbol organizasyon işi. Kulübü borçlandırmak, oyuncuya söz verip para vermemek gibi durumlarla karşılaşmamak lazım... Uçuk kaçık paralar harcayıp başarılı olamamış takımlar var. Kafkasspor'u bu noktada yaptığı çalışmalar ve altyapıya verdiği önemden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yeni yönetimimize de başarılar diliyorum" dedi.


DOĞRU BİR YAPILANMA
Kongreye katılan BASKF Başkanı Osman Kılıç da yaptığı konuşmada; "Kulüplerimizin kongreleri devam ediyor. Varol başkanımızın ardından Yücel başkanımız göreve gelecek. İnegöl Kafkas'ın Bursa'da ayrı bir yeri var. Kafkas'ın kuruluş aşamasında imza atanlardan biriyim. Biz altyapıya önem veriyoruz. Kafkas bu noktada Bursa'nın önde gelen takımlarından biri. Kafkasspor da altyapıdaki oyuncularını A takımda oynayarak başarılı oldu. Doğru bir yapılanma oldu. İnegöl, Bursa'nın lokomotif ilçelerinden biri. Kurtuluşspor da BAL'a çıktı. Kendilerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.


OYUNCULARIMIZ BÜYÜK TAKIMLARDAN İSTENİYOR
Yeni Başkan Yücel Doğru da şunları söyledi: "Geçen yıl genç ağırlıklı bir yönetimle yola devam etme kararı aldık. Çok güzel işler yaptık: Süper Amatör Ligi iyi bir yerde bitirdik. Geçen yıl başkanlık yapan Varol Ecer kardeşime ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Altyapı ağırlıklı bir kadro ile yola devam ederek; güzel bir yerde ligi bitirmek istiyoruz. Bulunduğumuz her platformda ve ligde başarılı olmak istiyoruz. Altyapılarımız her yerde başarıdan başarıya koştu. Kafkasspor'un adı Türkiye'nin birçok yerinde altyapı takımlarıyla anılır oldu. Türkiye'nin önde gelen takımları bizim oyuncularımıza talip oluyorlar. Biz sportif başarılarımızın yanında altyapıdaki çocuklarımızla ilgili güzel projelerle de başarılı olmaya çalışacağız. Amatör futbol gönül işidir. Birlik ve beraberliğimizi korursak; başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Hem A takım hem de altyapı takımlarımızın hocalarına da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum"


YENİ YÖNETİM
Faaliyet ve denetim raporlarının ibrası sonra yapılan seçimlerde Yücel Doğru başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: "Varol Ecer, Ahmet Bayraktar, Ahmet Salim, Ahmet Baştürk, Aydın Deniz, Cihan Sevinç, Fatih Can, Hakan Aklayan, Hamza Peker, Hüseyin Arık, İdris Baykoz, İsmail Yaprak, Mehmet Çalık, Mehmet Eren, Mehmet Özdemir, Mevlüt Civ, Mikail Kavaz, Murat Sevinç, Ömer Faruk Baştürk, Ömer Faruk Ungan, Özcan Bayraktar, Recep Horaz, Rıdvan Şentürk, Savaş Kılıçoğlu, Semih Peşin, Selami Coşkun, Tanju Şimşek, Uğur Kamacı, Yalçın Atalay ve Yusuf Salim"