SINAVI KAÇIRMAYIN

Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

İnegöl Mesleki Eğitim Merkez Müdürü Hasan YILMAN'ın yaptığı açıklamaya göre: 2018 Haziran dönemi Kalfalık - Ustalık sınavları 11 Haziran 2018 başlayacak 29 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir. Sınava müracaat eden adaylar sınav tarihinden önce sınav giriş belgelerini İnegöl Mesleki Eğitim Merkezinden almalıdır.

TÜM SINAVLARA GİRMEK ŞART

Adaylar sınava sınav giriş belgesi ve T.C. kimlik belgeleriyle alınacaklardır. Sınavla ilgili bilgilere mesleki eğitim merkezi web sitesinden (www.http://inegolmemmd.meb.k12.tr/) ulaşabilirler.Adaylar sınavlarda başarılı sayılabilmek için alanla ilgili tüm derslerin sınavlarına girmek zorundadır. Alan derslerin ortalamasını 50 geçme notunu alan aday başarılı sayılacaktır.

SIRADAKİ SINAV ŞUBAT AYINDA

Bundan sonra ki Kalfalık - Ustalık sınavları 2019 Şubat ayında yapılacaktır. Sınav müracaatları için başvurular 1 Ağustos 2018 ile 23 Kasım 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Sınava en az 22 yaşını bitirmiş, Ortaokul mezunu veya 1996 - 1997 yılından önce ilkokul mezunu olan ve mesleği ile ilgili sigortalı çalışmış olma şartlarını sağlayanlar müracaat edebileceklerdir.