SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı

HEDEF EĞİTİM KALİTESİNİ ARTTIRMAK

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat'ın makam odasında gerçekleştirilen protokol öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak değişik kurumlarla farklı konularda işbirliği yapara,k ilçedeki eğitim-öğretimin kalitesini artırmaya çalıştıklarını söyledi.

BİLİMSEL KONULARDA ÖĞRENCİLERE DESTEK

Protokolün amacından söz eden Bilican, "Bu protokolde amacımız, okullarımızın Fakültenizde görev yapan akademik personelden çeşitli konularda istifade edebilmeleri, hem sosyal ve kültürel faaliyetlerde, hem de bilimsel konularda öğrencilerimize destek sağlanmasıdır."

"Nihayetinde eğitimin hangi kademesinde olursa olsun bu gençlerin hepsi bizim geleceğimiz demektir. Onun için gençlerimize ne kadar değer ve önem verirsek yerinde olur. Bu vesileyle bu işbirliğine destek olduğunuz için size ve tüm personelinize teşekkür ediyorum" dedi.

DEKAN KİTABINI İMZALADI

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat ise Fakülte olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanacak projelere bilimsel destek verebileceklerini aktardı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Protokolün imzalanmasının ardından Prof. Dr. İbrahim Canbolat, 'Örümcek Evinde Oturulmaz' adlı kitabını imzalayarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile Şube Müdürü Ali Doğru'ya takdim etti.